ΓΔ: 1481.2 0.24% Τζίρος: 39.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:44:35 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Intralot
Φωτο: Intralot

Intralot: Υπέγραψε συμφωνία με τη FanDuel για τη λοταρία της Ουάσινγκτον

Η συμφωνία προβλέπει εγγυημένο ελάχιστο ετήσιο έσοδο για τη Λοταρία και την Intralot και χρήση όλων των εργαλείων υπεύθυνου παιχνιδιού της FanDuel.

Συμφωνία υπεργολαβίας με την FanDuel, έναν από τους βασικούς παρόχους υπηρεσιών αθλητικού στοιχήματος στις ΗΠΑ και σχετική τροποποίηση της σύμβασης με τη Λοταρία της Washington, D.C. για τις σχετικές υπηρεσίες μέσω του δικτύου λιανικής και μέσω του διαδικτύου υπέγραψε η Intralot, σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Με βάση τη συμφωνία με την Intralot, η FanDuel αναλαμβάνει τελικά όλα τα κόστη μετάβασης στο σύστημά της που θα καταβληθούν στη Λοταρία, καθώς και λειτουργικά κόστη που προηγούμενα επιβάρυναν τη Λοταρία. Η συμφωνία προβλέπει εγγυημένο ελάχιστο ετήσιο έσοδο για τη Λοταρία και την Intralot και χρήση όλων των εργαλείων υπεύθυνου παιχνιδιού της FanDuel.

Η συμφωνία αποσκοπεί στην καλύτερη ανάπτυξη των διαδικτυακών πωλήσεων μέσω της εμπειρίας της FanDuel σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε γειτονικές Πολιτείες και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λοταρίας, αναμένεται αύξηση του εσόδου για την Washington, D.C., και για τις τοπικές επιχειρήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Intralot
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην έκδοση πενταετούς ομολόγου προχωρά η Intralot έως 130 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία θα διαθέσει τις ομολογίες μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και θα τις εισαγάγει προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς.