ΓΔ: 1480.09 -1.09% Τζίρος: 161.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-DEPA-Emporias-LNG-Trailer
Φωτο: ΔΕΠΑ Εμπορίας

Πρωτιά της ΔΕΠΑ για τον Μάρτιο στον ανεφοδιασμό βυτίων LNG

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας ενίσχυσε σημαντικά το μερίδιό της στη συγκεκριμένη αγορά, πραγματοποιώντας για τον μήνα Μάρτιο πάνω από 50% των ανεφοδιασμών truck loading με LNG.

Με την επανέναρξη της υπηρεσίας φόρτωσης φορτηγών πλοίων (truck loading) με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) από τη Ρεβυθούσα, η ΔΕΠΑ Εμπορίας ενίσχυσε σημαντικά το μερίδιό της στη συγκεκριμένη αγορά, πραγματοποιώντας για τον μήνα Μάρτιο πάνω από 50% των ανεφοδιασμών truck loading με LNG.

Παράλληλα, η ΔΕΠΑ υλοποιεί ένα δίκτυο από εγκαταστάσεις small-scale LNG στην Ελλάδα, οι οποίες θα επιτρέπουν την τροφοδοσία βιομηχανικών πελατών και πρατηρίων ανεφοδιασμού βαρέων οχημάτων με LNG.

«Με την επανέναρξη του truck loading από τη Ρεβυθούσα, η ΔΕΠΑ Εμπορίας αύξησε σημαντικά τις μεταφορές βυτίων LNG που πραγματοποιεί, εδραιώνοντας τη θέση της ως ο μεγαλύτερος πάροχος υγροποιημένου φυσικού αερίου. Την ίδια στιγμή, με έργα αιχμής, όπως το small-scale δίκτυο LNG, θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου τροφοδοσίας με LNG στη χώρα» δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής Διεύθυνσης CNG & SSLNG της εταιρείας, Πέτρος Πάνου.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας επέλεξε τo “IMPACT EINVOICING” του ομίλου Softone

H cloud υπηρεσία IMPACT EINVOICING επιτυγχάνει την ασφαλή διαχείριση και real-time διαβίβαση των 200.000 και πλέον εκδιδόμενων (ετησίως) παραστατικών της εταιρείας στην πλατφόρμα myDATA και τους τελικούς παραλήπτες.
businessdaily-Papadopoulos-DEPA-Emporias
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαδόπουλος: Το φυσικό αέριο αποτελεί κρίσιμο συμπλήρωμα των ΑΠΕ

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑ Εμπορίας τόνισε ότι το φυσικό αέριο θα εξακολουθήσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία προς την απανθρακοποίηση των ενεργειακών συστημάτων της χώρας.