ΓΔ: 1423.61 0.09% Τζίρος: 3.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:51:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΔΕΠΑ

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας επέλεξε τo “IMPACT EINVOICING” του ομίλου Softone

H cloud υπηρεσία IMPACT EINVOICING επιτυγχάνει την ασφαλή διαχείριση και real-time διαβίβαση των 200.000 και πλέον εκδιδόμενων (ετησίως) παραστατικών της εταιρείας στην πλατφόρμα myDATA και τους τελικούς παραλήπτες.

H ΔΕΠΑ Εμπορίας επέλεξε την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης IMPACT EINVOICING του Ομίλου Softone, στο πλαίσιο ευθυγράμμισής της με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας αναφορικά με τη διαβίβαση φορολογικών δεδομένων παραστατικών στην ΑΑΔΕ και την ενημέρωση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, σε πλήρη διασύνδεση με τα υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα της ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, και χωρίς την απαίτηση αλλαγών ή επενδύσεων, η cloud υπηρεσία IMPACT EINVOICING επιτυγχάνει την ασφαλή διαχείριση και real-time διαβίβαση των 200.000 και πλέον εκδιδόμενων (ετησίως) παραστατικών της εταιρείας στην πλατφόρμα myDATA και τους τελικούς παραλήπτες. 

Μεταξύ των τελευταίων, πέραν ιδιωτών και επιχειρήσεων, εντάσσονται και δημόσιοι οργανισμοί, καλύπτοντας πλήρως την υποχρέωση της ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ για την αποκλειστική χρήση ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Η εφαρμογή της υπηρεσίας για συναλλαγές B2G, ελαχιστοποιεί την πιθανότητα σφαλμάτων (μέσω συστηματικών ελέγχων υποχρεωτικών πεδίων), ενώ παράλληλα προσφέρει στη ΔΕΠΑ άμεση ενημέρωση για την πορεία επεξεργασίας των τιμολογίων της από τους φορείς του Δημοσίου, επιταχύνοντας δραστικά τη διαδικασία εκκαθάρισής τους. 

Με περισσότερα από 25 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, η IMPACT, εταιρεία του ομίλου Softone, αποτελεί έναν από τους πρώτους παρόχους που πιστοποιήθηκαν επίσημα από την ΑΑΔΕ, λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G. Με ισχυρή τεχνογνωσία και την εμπειρία πλήθους υλοποιήσεων σε εδραιωμένες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις, η εταιρεία έχει αναπτύξει καθετοποιημένες λύσεις για τους πλέον σημαντικούς κλάδους της αγοράς, ανταποκρινόμενη πλήρως τόσο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας, όσο και τα αυστηρά πρότυπα και τις προδιαγραφές ασφαλείας αυτών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Papadopoulos-DEPA-Emporias
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαδόπουλος: Το φυσικό αέριο αποτελεί κρίσιμο συμπλήρωμα των ΑΠΕ

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑ Εμπορίας τόνισε ότι το φυσικό αέριο θα εξακολουθήσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία προς την απανθρακοποίηση των ενεργειακών συστημάτων της χώρας.