ΓΔ: 2738.57 1.06% Τζίρος: 181.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:33:38
Ελληνικό Χρηματιστήριο

Φεύγουν από το ταμπλό του ΧΑ οι μετοχές της Στ. Κανάκης

Η εταιρεία Στέλιος Κανάκης ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό πως υπεβλήθη αίτημα για τη διαγραφή του συνόλου των μετοχών της από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Διαγράφονται οι μετοχές της Στέλιος Κανάκης από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών μετά από σχετικό αίτημα της εταιρείας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

Η Στέλιος Κανάκης Α.Β.ΕΕ ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι σε συνέχεια της σχετικής αποφάσεως της αυτόκλητης καθολικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της μοναδικής μετόχου της Εταιρείας της 11ης Σεπτεμβρίου 2019, υπεβλήθη την 20ή Σεπτεμβρίου 2019 στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το με αριθμό πρωτοκόλλου 9651/20.09.2019 αίτημα για τη διαγραφή του συνόλου των άυλων, κοινών, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών αυτής, ήτοι 7.500.000 μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,33 ευρώ εκάστης,από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 παρ. 5 του ν. 3371/2005.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

γράφημα χρηματιστηρίου μετοχών
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ πριν το άνοιγμα: Στήριξη από διεθνείς αγορές, στο επίκεντρο το πετρέλαιο

Ανοδικά δείγματα στις αγορές, ενώ θετική είναι η εικόνα και στις περισσότερες ασιατικές αγορές. Στο επίκεντρο οι τιμές του πετρελαίου και τα στοιχεία PCE των ΗΠΑ που αναμένονται σήμερα.
χρηματοπιστωτικές αγορές γραφήματα
ΑΓΟΡΕΣ

Τα δυο σενάρια που βλέπουν στις 2.900 ή στις 2.400 μονάδες το Χρηματιστήριο

Δύο σενάρια κυριαρχούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με αναλυτές να βλέπουν είτε άνοδο προς τις 2.900 μονάδες είτε διόρθωση προς τις 2.400. Τα σημεία-κλειδιά και η επίδραση πετρελαίου και ομολόγων.