ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
volos-limani
Φώτο: Shutterstock

Ανάπτυξη της Nepa Economic Consulting στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας

«Από το 2018 στηρίζουμε και αναπτύσσουμε αδιάλειπτα την τοπική επιχειρηματικότητα παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους οικονομοτεχνικούς τομείς» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Κωνσταντίνος Πατήρης.

Στο κομβικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίξει στην ελληνική οικονομία η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας συμβούλων Nepa Economic Consulting Κωνσταντίνος Πατήρης, με αφορμή την μεταστέγαση της Nepa στα νέα της γραφεία στο Βόλο.

«Ο κομβικός αυτός ρόλος μας οδήγησε πρώτους να εγκατασταθούμε στον φιλόξενο Βόλο. Από το 2018 στηρίζουμε και αναπτύσσουμε αδιάλειπτα την τοπική επιχειρηματικότητα παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους οικονομοτεχνικούς τομείς που απασχολούν το σύγχρονο επιχειρείν. Για εμάς, ο Βόλος και η ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας ήταν και παραμένει το προπύργιο για την περαιτέρω ανάπτυξη της Nepa σε όλη την Ελλάδα», πρόσθεσε.

Η μεταστέγαση στις νέες εγκαταστάσεις επί των οδών Ιάσωνος και Καρτάλη 1 έγινε στο πλαίσιο της υλοποίησης του πενταετούς πλάνου της εταιρείας που είναι σε εξέλιξη και προβλέπει επενδύσεις σε εξειδικευμένα στελέχη και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανακοίνωσε ο κ. Πατήρης, η εταιρεία συμβούλων διευρύνει τις δραστηριότητές της και στην Πελοπόννησο με τη δημιουργία ενός ακόμη υποκαταστήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΕΒΕΑ υποστηρίζει τις επιχειρηματικές κοινότητες Ελλάδας και Ουκρανίας

Η χώρα μας, όπως είπε η πρόεδρος κ. Εφραίμογλου, έχει δεσμευθεί να συμμετάσχει ενεργά, μαζί με διεθνείς οργανισμούς, συμμάχους και εταίρους, στη μεγάλη προσπάθεια για την ανοικοδόμηση και την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας.
latiniki ameriki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις στη Λατινική Αμερική

Παρουσιάσεις επτά οικονομιών της περιοχής σε 110 στελέχη εξαγωγικών επιχειρήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι εισαγωγές προϊόντων από την ΕΕ κερδίζουν έδαφος σε μια αγορά 600 εκατ. καταναλωτών. Πρωτογενή παραγωγή, φάρμακα, ΑΠΕ και κατασκευές στο ραντάρ ελληνικών εταιρειών