ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Εξαγόρασε τη γερμανική Lloyd Shoes η μητρική της Athlete's Foot

Η Athlete’s Foot Ελλάδας έχει ήδη συμπληρώσει ένα έτος δραστηριότητας υπό την ιδιοκτησία της Arklyz, σημειώνοντας αξιόλογη ανάπτυξη και εμπλουτίζοντας διαρκώς το προϊοντικό της μείγμα.

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Lloyd Shoes, premium γερμανικού brand υποδημάτων, με μακρά κληρονομιά στην υψηλής ποιότητας υποδηματοποιία, ανακοίνωσε η εταιρεία Arklyz, στην οποία ανήκει η αλυσίδα αθλητικών ειδών The Athlete’s Foot. Πρόκειται για μία κίνηση ορόσημο στην στρατηγική της Arklyz για ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο επώνυμων ειδών, που ενισχύει την θέση της στην παγκόσμια αγορά αθλητικών και lifestyle ειδών.

Ειδικότερα, η Arklyz αναμένεται να προσφέρει στην Lloyd σημαντική υποστήριξη με σκοπό την ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς της χονδρικής πώλησης, των omnichannel υπηρεσιών και την διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή ποιότητα κατασκευής που την χαρακτηρίζει εδώ και έναν αιώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Arklyz αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε ένα ολοκληρωμένο φάσμα στο χώρο των αθλητικών και lifestyle ειδών, με καθετοποιημένη παρουσία που εκτείνεται στην διαχείριση και διανομή δημοφιλών εμπορικών σημάτων, το λιανεμπόριο και το e-commerce, καθώς επίσης και την παραγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι η Athlete’s Foot Ελλάδας έχει ήδη συμπληρώσει ένα έτος δραστηριότητας υπό την ιδιοκτησία της Arklyz, σημειώνοντας αξιόλογη ανάπτυξη και εμπλουτίζοντας διαρκώς το προϊοντικό της μείγμα, προσφέροντας όλο και περισσότερα premium προϊόντα σε athleisure και street fashion ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Όπως ανέφερε ο κ. Νίκος Καρακόϊδας, γενικός διευθυντής και country lead στην The Athlete’s Foot Greece : “Λειτουργώντας υπό την οπρέλα της Arklyz, η εταιρεία δυναμώνει όλο και περισσότερο τόσο στις προτάσεις της επίπεδο brand portfolio και γκάμας προϊόντων, όσο και στις δομές και λειτουργίες της. Αποκτούμε πρόσβαση σε νέα συστήματα και τεχνογνωσία που μας καθιστά ικανούς να εφαρμόσουμε μία πελατοκεντρική προσέγγιση και να βελτιώνουμε όλο και περισσότερο την εξυπηρέτηση που παρέχουμε στον σύγχρονο καταναλωτή”.

Σημειώνεται ότι η Athlete’s Foot έχει διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες με πάνω από 550 φυσικά καταστήματα και e-shops. Τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Stans της Ελβετίας και στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Φέτος κλείνει δέκα χρόνια παρουσίαςς στην ελληνική αγορά, διατηρώντας 13 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και το ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ανήκε μέχρι πέρσι στον όμιλο Φουρλή, για να περάσει τελικώς στο χαρτοφυλάκιο της Arklyz.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ