ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Stoiximan

Παρουσία της Stoiximan σε διεθνές συνέδριο στο Λονδίνο

Στο σημαντικότερο ίσως διεθνές συνέδριο του κλάδου του gaming που συγκεντρώνει τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου, το Betting on Sports του Λονδίνου παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Stoiximan.

Στο ετήσιο συνέδριο Betting on Sports του Λονδίνου παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Stoiximan και του διεθνούς της brand Betano. Πρόκειται για το σημαντικότερο ίσως διεθνές συνέδριο του κλάδου του gaming που συγκεντρώνει πάνω από 3500 συνέδρους από 40 και πλέον χώρες και τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου παγκοσμίως.

Η Stoiximan/Βetano είχε ενεργό παρουσία σε δύο από τα πλέον ενδιαφέροντα και σημαντικά πάνελ του συνεδρίου. Ο CTO της εταιρίας κ. Άρης Δημαράκης συμμετείχε στο CTO panel της ενότητας “Technology in Focus”, όπου συζητήθηκαν οι τεχνολογικές προκλήσεις για την προσαρμογή των εταιριών του κλάδου στις διαφορετικές ρυθμιστικές απαιτήσεις κάθε χώρας αλλά και οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα της ασφάλειας δεδομένων.

Στην παρέμβαση του ο κ. Δημαράκης αναφέρθηκε στη σημασία της ανάπτυξης δικής τους τεχνολογίας για τις εταιρίες του κλάδου που θα τους προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων εταιριών του κλάδου καθώς και μεγαλύτερη ευελιξία. «Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Stoiximan και της Betano στις έξι χώρες που δραστηριοποιείται καθώς και οι 230 προγραμματιστές που αποτελούν το 30% του έμψυχου δυναμικού της εταιρίας συμβάλλουν στον τομέα αυτό»

Ο κ Δημαράκης τόνισε επίσης τη σημασία της συνεργασίας με εταιρίες προμηθευτές, «εθνικούς πρωταθλητές» σε κάθε χώρα δραστηριοποίησης, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, σε τομείς όπως οι πληρωμές των παικτών, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στην αλματώδη ανάπτυξη στον τομέα της ασφάλειας δεδομένων και της διασφάλισης συνεχούς λειτουργίας της πλατφόρμας των εταιριών του κλάδου.

Από την πλευρά του ο CMO της Stoiximan/Betano κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος συμμετείχε στο CMO panel της ενότητας “2020 Vision – The Future in Focus”, όπου συζητήθηκαν οι προκλήσεις για τις εταιρίες του κλάδου στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς και τα ζητήματα που προκύπτουν σε κάθε χώρα αναφορικά με τις δυνατότητες διαφήμισης και προβολής.

Στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στην στρατηγική απόφαση της Stoiximan από την ξεκίνημα της λειτουργίας της να διαφοροποιηθεί από τις άλλες εταιρείες του κλάδου και να υιοθετήσει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τους πελάτες αλλά και την κοινωνία τόσο στον τρόπο λειτουργίας της όσο και στον τρόπο επικοινωνίας της. «Εάν το αποφασίσεις, υπάρχει τρόπος να είσαι δημιουργικός, αποτελεσματικός και υπεύθυνος στην επικοινωνία σου. Για τη Stoiximan και τη Betano δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, από την αρχή θέλαμε να έχουμε την επικοινωνία που μας εκφράζει. Δεν περιοριστήκαμε στην προϊόντική, βραχυπρόθεσμη προβολή, αλλά επεκταθήκαμε σε μια ουσιαστική και σταθερή στήριξη του αθλητισμού και της κοινωνίας. Όταν στηρίξαμε τους αθλητές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και όταν ήμασταν μαζί τους στην επιτυχία τους, αυτή ήταν η πιο δυνατή προώθηση για την εταιρεία μας».

Τέλος, ο κος Κωνσταντόπουλος αξιοποίησε το στοχευμένο κοινό του συνεδρίου για να τονίσει τη σημασία της συλλογικής ευθύνης των εταιριών του κλάδου να θέτουν τον πήχη ψηλά στην ποιότητα της επικοινωνίας. «Είμαστε στην ίδια πλευρά με τους ρυθμιστές της σχετικής νομοθεσίας, όλοι μας ενδιαφερόμαστε για την υγιή ψυχαγωγία των μελών μας. Εάν εμείς το κάνουμε σωστά, ο κλάδος θα αναβαθμιστεί και το κοινό θα μπορεί να απολαμβάνει ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας με την υπευθυνότητα που της αρμόζει.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sunak, Great Britain, Britain, England, Bretania, Vretania, Agglia
ΔΙΕΘΝΗ

Κυρώσεις σε τέσσερα στελέχη των Χούθι επέβαλε η Βρετανία

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ είπε την Δευτέρα ότι η κυβέρνησή του θα προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων για να πλήξει εκείνους που χρηματοδοτούν τις επιθέσεις των Χούθι σε εμπορικά πλοία.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Λονδίνο: Κατηγορίες για επίθεση σε Αμερικανίδα MAGA ινφλουένσερ

Η Μελίσα Ρέιν Λάιβλι, ινφλουένσερ του κινήματος MAGA, κατηγορήθηκε για επίθεση στο μετρό του Λονδίνου το 2025, ενώ ο σύντροφός της Φίλιπ Όστερμαν βαρύνεται με τρεις κατηγορίες διατάραξης της δημόσιας τάξης.
Αύξηση κερδών επενδύσεων
ΔΙΕΘΝΗ

Η οικογένεια Μπέκαμ μπαίνει στους Βρετανούς δισεκατομμυριούχους

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είδαν την περιουσία τους να φτάνει τα 1,185 δισ. λίρες, διπλασιάζοντάς τη μέσα σε ένα χρόνο, με επενδύσεις σε ποδόσφαιρο, μόδα και ακίνητα, σύμφωνα με τους Sunday Times, και μπήκαν στο κλαμπ των Βρετανών δισεκατομμυριούχων.
Μέγκαν Μαρκλ χαμογελαστή
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρνουν ιστορία πολέμου Αφγανιστάν στο Netflix

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζουν ταινία για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, βασισμένη στο βιβλίο του Άνταμ Τζόουετ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους με το Netflix. Ο Χάρι έχει υπηρετήσει δύο φορές εκεί.
Ράντκλιφ Κάμερα Οξφόρδης
ΔΙΕΘΝΗ

Μηνιγγίτιδα σε κολλέγιο της Αγγλίας: Ένας νεκρός, δύο σε νοσηλεία

Συναγερμός στη νότια Αγγλία λόγω τριών κρουσμάτων μηνιγγίτιδας σε φοιτητές κολλεγίου στο Μπέρκσιρ, με έναν νεκρό και δύο νοσηλευόμενους. Ελήφθησαν προληπτικά μέτρα για όσους ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα.
Πινακίδα Εργατικό Κόμμα Ηνωμένου Βασιλείου
ΔΙΕΘΝΗ

Παραιτήθηκε βουλευτής στη Βρετανία για να διεκδικήσει ο δήμαρχος Μάντσεστερ την πρωθυπουργία

Ο Τζος Σίμονς, βουλευτής των Εργατικών, παραιτείται από την έδρα του για να δώσει τη δυνατότητα στον Άντι Μπέρναμ να επιστρέψει στο κοινοβούλιο και να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος και την πρωθυπουργία από τον Κιρ Στάρμερ.