ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ευρωπαϊκή διάκριση για την Watt+Volt

Η WATT+VOLT, η καινοτόμος ελληνική εταιρεία που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες, έλαβε μέρος στα European Business Awards 2019 πετυχαίνοτας σημαντική διάκριση.

Η WATT+VOLT, η καινοτόμος ελληνική εταιρεία που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες, έλαβε μέρος στα European Business Awards 2019 καταφέρνοντας να κερδίσει τη διάκριση του Εθνικού Νικητή (National Winner) στην κατηγορία Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Χρονιάς (The Award for Growth Strategy of the Year), ξεχωρίζοντας ως η μοναδική ελληνική εταιρεία η οποία προκρίθηκε στην τελική φάση.

Τα European Business Awards αποτελούν, από την ίδρυσή τους το 2012, τα πιο αναγνωρισμένα Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία που μπορεί να λάβει μια εταιρεία. Πρωταρχικός στόχος της διοργάνωσης είναι να στηρίξει και να αναπτύξει μια ισχυρότερη, πιο επιτυχημένη, καινοτόμο και ηθική επιχειρηματική κοινότητα στην Ευρώπη, καθώς πιστεύει ότι οι επιχειρήσεις διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο σύνολο των 120.000 εταιρειών που δήλωσαν συμμετοχή, επιλέχθηκαν στην 1η φάση του διαγωνισμού (Ones To Watch) οι 2.700, συμπεριλαμβανομένης της WATT+VOLT, ενώ στην 2η φάση από τις επιλεχθείσες εταιρείες αναδείχθηκαν περίπου 300 Εθνικοί Νικητές (National Winners). Συγκεκριμένα, από την Ελλάδα, στην τελική φάση προκρίθηκαν 26 εταιρείες σε διάφορες κατηγορίες, με τη WATT+VOLT να είναι η μοναδική εταιρεία που θα διεκδικήσει το Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Χρονιάς (The Award for Growth Strategy of the Year), στον τελικό του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις 3-4 Δεκεμβρίου 2019 στη Βαρσοβία.

Η WATT+VOLT είναι μια ευέλικτη, εξελιγμένη και απόλυτα προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα εταιρεία, βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στο χώρο της ενέργειας. Το όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενεργειακών και Internet of Things (IοT) λύσεων στην περιοχή των Βαλκανίων αλλά και ως εγγυητής των πιο ανταγωνιστικών χρεώσεων, διατηρώντας αέναα το υψηλό αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Πρόγραμμα εθελουσίας στις λιγνιτικές μονάδες για 1.283 εργαζομένους

Μπαίνει σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα εθελουσίας στη ΔΕΗ. Εκτιμάται πως περίπου 500 εργαζόμενοι άνω των 51 ετών θα αποχωρήσουν από τις λιγνιτικές μονάδες. Στα 42.000 και 57.000 ο μέσος όρος των μπόνους που θα δοθούν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φεύγουν τα πετρέλαια από τα ΕΛΠΕ: Τι προβλέπει το σχέδιο διάσπασης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ΕΛΠΕ, η νέα εταιρεία θα είναι 100% θυγατρική. Η διασπώμενη θα διατηρεί δραστηριότητες και περιουσιακά στοιχεία ενεργητικού και παθητικού, που δεν αφορούν την (αποσχιζόμενη) δραστηριότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι εκτιμήσεις των αναλυτών για την Mytilineos, έρχεται «απογείωση» μεγεθών

Σύμφωνα με την διοίκηση της Mytilineos τα οικονομικά αποτελέσματα του 2021 θα κλείσουν σε επίπεδα ρεκόρ, ενώ από το 2022 τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας αναμένεται να «απογειωθούν». Τι ξεχωρίζουν οι χρηματιστηριακές.
electric cars-ilektrika-autokinita
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Watt & Volt: Αναπτύσσει το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Το δίκτυο Chargespot δίνει την ευκαιρία σε κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να βρουν πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ σημαντικά οφέλη υπάρχουν και για τις επιχειρήσεις που θα έχουν τα σημεία φόρτισης.