ΓΔ: 1419.25 -0.07% Τζίρος: 103.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ευρωπαϊκή διάκριση για την Watt+Volt

Η WATT+VOLT, η καινοτόμος ελληνική εταιρεία που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες, έλαβε μέρος στα European Business Awards 2019 πετυχαίνοτας σημαντική διάκριση.

Η WATT+VOLT, η καινοτόμος ελληνική εταιρεία που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο και ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες, έλαβε μέρος στα European Business Awards 2019 καταφέρνοντας να κερδίσει τη διάκριση του Εθνικού Νικητή (National Winner) στην κατηγορία Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Χρονιάς (The Award for Growth Strategy of the Year), ξεχωρίζοντας ως η μοναδική ελληνική εταιρεία η οποία προκρίθηκε στην τελική φάση.

Τα European Business Awards αποτελούν, από την ίδρυσή τους το 2012, τα πιο αναγνωρισμένα Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία που μπορεί να λάβει μια εταιρεία. Πρωταρχικός στόχος της διοργάνωσης είναι να στηρίξει και να αναπτύξει μια ισχυρότερη, πιο επιτυχημένη, καινοτόμο και ηθική επιχειρηματική κοινότητα στην Ευρώπη, καθώς πιστεύει ότι οι επιχειρήσεις διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο σύνολο των 120.000 εταιρειών που δήλωσαν συμμετοχή, επιλέχθηκαν στην 1η φάση του διαγωνισμού (Ones To Watch) οι 2.700, συμπεριλαμβανομένης της WATT+VOLT, ενώ στην 2η φάση από τις επιλεχθείσες εταιρείες αναδείχθηκαν περίπου 300 Εθνικοί Νικητές (National Winners). Συγκεκριμένα, από την Ελλάδα, στην τελική φάση προκρίθηκαν 26 εταιρείες σε διάφορες κατηγορίες, με τη WATT+VOLT να είναι η μοναδική εταιρεία που θα διεκδικήσει το Βραβείο Στρατηγικής Ανάπτυξης της Χρονιάς (The Award for Growth Strategy of the Year), στον τελικό του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στις 3-4 Δεκεμβρίου 2019 στη Βαρσοβία.

Η WATT+VOLT είναι μια ευέλικτη, εξελιγμένη και απόλυτα προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα εταιρεία, βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στο χώρο της ενέργειας. Το όραμα της εταιρείας είναι να καθιερωθεί ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενεργειακών και Internet of Things (IοT) λύσεων στην περιοχή των Βαλκανίων αλλά και ως εγγυητής των πιο ανταγωνιστικών χρεώσεων, διατηρώντας αέναα το υψηλό αίσθημα σεβασμού και ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-DEI-DEH
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ή συμφωνία για εξαγορά της Nova

Η ΔΕΗ συνεχίζει την υλοποίηση του πλάνου της για την ανάπτυξη ενός εθνικού δικτύου οπτικών ινών, μέσω της υφιστάμενης υποδομής του Δικτύου Διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, τονίζει η εταιρεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tα σχέδια επέκτασης της ΔΕΗ στα Βαλκάνια στη συνάντηση Στάσση - Pyatt

Η διείσδυση της επιχείρησης στην περιοχή θεωρείται από τον αμερικανικό παράγοντα ως στοιχείο που μειώνει το ρίσκο και διευκολύνει τη μετάβαση των ενεργειακών συστημάτων των χωρών της περιοχής.
ADMHE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΔΜΗΕ: Συνάντηση με τον διαχειριστή της Κύπρου για την ηλεκτρική διασύνδεση

Στη συνάντηση συζητήθηκε ο σχεδιασμός των επόμενων ενεργειών για την υλοποίηση του έργου συμπεριλαμβανομένων και τεχνικών θεμάτων και τα επόμενα βήματα της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ Great Sea Interconnector.