ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Trastor

Trastor: Πλειοδότρια για κτίριο της Πειραιώς Leasing με προσφορά 17,1 εκατ. ευρώ

Η Trastor ανακοινώνει ότι συμμετείχε σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την απόκτηση αυτοτελούς πολυώροφου κτιρίου γραφείων επί των οδών Μιχαλακοπούλου και Ραψάνης στην Αθήνα, ιδιοκτησίας της Πειραιώς Leasing και ανακηρύχθηκε πλειοδότρια.

Την επιτυχή πλειοδοσία σε δημόσιο διαγωνισμό για την απόκτηση πολυώροφου κτιρίου γραφείων επί των οδών Μιχαλακοπούλου αρ. 184 και Ραψάνης στην Αθήνα, ιδιοκτησίας της Πειραιώς Leasing Χρηματοδοτικές Μισθώσεις A.E ανακοίνωσε η Trastor.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π (η "Εταιρεία") ανακοινώνει ότι στα πλαίσια συμμετοχής της σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την απόκτηση αυτοτελούς πολυώροφου κτιρίου γραφείων επί των οδών Μιχαλακοπούλου αρ. 184 και Ραψάνης στην Αθήνα, ιδιοκτησίας της Πειραιώς Leasing Χρηματοδοτικές Μισθώσεις A.E., προσέφερε το ποσό των 17.100.000 Ευρώ και ανακηρύχθηκε πλειοδότρια. Η Εταιρεία θα ενημερώσει περαιτέρω το επενδυτικό κοινό για την ολοκλήρωση της υπογραφής του συμβολαίου απόκτησης του ως άνω ακινήτου η οποία τελεί υπό την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trastor: Απόκτηση του 100% κτιρίου επί των οδών Φιλελλήνων & ‘Οθωνος

Πρόκειται για την απόκτηση οριζόντιας ιδιοκτησίας επιφάνειας 161,11 τ.μ. Το τίμημα που προσέφερε η εταιρεία ανήλθε στα 625.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια τα οποία αντλήθηκαν κατά την ΑΜΚ της εταιρείας που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2020.