ΓΔ: 817.03 1.80% Τζίρος: 76.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Πλαστικά Κρήτης

Πλαστικά Κρήτης: Έκτακτη Γενική Συνέλευση για αγορά ιδίων μετοχών

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας κατόπιν απόφασης του ΔΣ, οι μέτοχοι προσκαλούνται σε ΈΓΣ στις 27 Μαρτίου για να αποφασίσουν για την αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεση σε στελέχη και εργαζόμενους.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανακοίνωσε η Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ που προγραμματίζεται για την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ώστε να αποφασιστεί η αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεση τους σε στελέχη και εργαζόμενους στην εταιρεία μέσω προγράμματος δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, οι μέτοχοι της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ προσκαλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 27η Μαρτίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 στα γραφεία της στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των πιο κάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Αγορά ιδίων μετοχών με σκοπό τη διάθεση τους σε στελέχη και εργαζόμενους στην εταιρεία μέσω προγράμματος δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών

2. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mevaco
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mevaco: Πτώση 52% στις πωλήσεις και 74,86 % στα EBITDA στο 9μηνο 2020

Το συνολικό Ενεργητικό της Εταιρείας κατά το γ’ τρίμηνο του 2020 αυξήθηκε κατά 1.213,17 χιλ. Ευρώ και οφείλεται κυρίως στην αύξηση των Ταμιακών διαθεσίμων κατά 1.535,88 χιλ. Ευρώ, ως αποτέλεσμα της εκταμίευσης του ανωτέρω Ομολογιακού δανείου.