ΓΔ: 817.03 1.80% Τζίρος: 76.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Παπαστράτος: Αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των καταστημάτων IQOS

Σε προσωρινή αναστολή λειτουργία των καταστημάτων IQOS σε όλη την Ελλάδα προχωρά η Παπαστράτος με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19.

Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων IQOS σε όλη την Ελλάδα προχωρά η Παπαστράτος στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας για την ανάσχεση της διάδοσης της επιδημίας του κορονοϊού.

Όπως έκανε γνωστό η Πααστράτος μέσω του Facebook: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και στους πελάτες των καταστημάτων μας και με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19, η Παπαστράτος αναστέλλει προληπτικά τη λειτουργία των καταστημάτων IQOS, σε όλη την Ελλάδα.

Μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας: Μένουμε σπίτι, περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας.

Τα προϊόντα μας θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα online και στα παραδοσιακά σημεία λιανικής ενώ εξυπηρέτηση πελατών θα παρέχεται μέσω Facebook, Viber, LiveChat, email ή τηλεφωνικά.»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος: 237 εθελοντές εργαζόμενοι στηρίζουν το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Η Παπαστράτος συνεισφέρει στη «Συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης» της Κ.Ε.Δ.Ε. για την αντιμετώπιση της πανδημίας με 237 εθελοντές- εργαζόμενους από την Παπαστράτος για να στηρίξουν το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε όλη τη χώρα.