ΓΔ: 899.58 0.65% Τζίρος: 66.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Sunlight ο Λάμπρος Μπίσαλας

Ο κ. Λάμπρος Μπίσαλας, απόφοιτος του Χάρβαρντ και με εμπειρία 12 ετών στην Sunlight θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στις 29 Απριλίου.

Αλλαγή στην ηγεσία της Sunlight, με την εταιρεία να ανακοινώνει πως το Διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών και Υποψηφιοτήτων επέλεξε τον Λάμπρο Μπίσαλα ως τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα στέλεχος με εμπειρία 12 και πλέον ετών στη SUNLIGHT, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διετέλεσε Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη στρατηγική εξωστρέφειας και στην περαιτέρω διεύρυνση του αποτυπώματός της στην αγορά. Ο Λάμπρος Μπίσαλας, έχει εργαστεί στο παρελθόν ως σύμβουλος στην PwC, είναι δε απόφοιτος του προγράμματος Advanced Management του Harvard Business School, του Leadership Development και Strategic Pricing στο IMD Business School και στο Wharton Business School, αντίστοιχα.

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Olympia, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SUNLIGHT, που είχε αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα της θέσης και παραμένει ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας δήλωσε: «Ο Λάμπρος Μπίσαλας αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσής μας για διαρκή ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Του αξίζουν συγχαρητήρια καθώς η αφοσίωσή του και η ισχυρή του θέληση σε κάθε σταθμό αυτής της μακράς θητείας του στη SUNLIGHT, τον έφεραν στην ηγεσία της Εταιρείας. Έχω την πεποίθηση πως με την εμπειρία του και την εργατικότητά του θα προσφέρει σημαντική αξία και από τη νέα του θέση».

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της SUNLIGHT Λάμπρος Μπίσαλας σχολίασε σχετικά με το νέο του ρόλο: «Αισθάνομαι πραγματική τιμή που το Διοικητικό Συμβούλιο με εμπιστεύτηκε για την ηγεσία της SUNLIGHT. Από την πλευρά μου παραμένω αφοσιωμένος και συντάσσομαι με τους στόχους της Εταιρείας για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και διεύρυνση του αποτυπώματός της στην παγκόσμια αγορά, προσδοκώντας στη συνεργασία με τους μετόχους, την ισχυρή μας ομάδα, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας».

Ο Λάμπρος Μπίσαλας θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 29η Απριλίου 2020

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

admie-sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ΑΔΜΗΕ - Sunlight για μονάδα αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρίες

Με συνολική ισχύ της τάξης των 20 MW και αποθηκευτική χωρητικότητα της τάξης των 20 MWh, η νέα εγκατάσταση έχει σκοπό την αναβάθμιση της ικανότητας του Συστήματος Μεταφοράς σε τοπικό επίπεδο.
sunlight-bmg energy-mpataries-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην αγορά της Ιταλίας η Sunlight, συμφωνία με την BMG Energy

Η Sunlight ενισχύει το αποτύπωμά της στην Ιταλία και μαζί με την BMG Energy θέλει να εδραιώσει την θέση της στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας στην γειτονική χώρα μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 5 εκ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με νέο δάνειο 50 εκατ. αποπληρώνει το ομόλογο η Sunlight

To προϊόν του εν λόγω ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για την προπληρωμή του από 20.6.2017, ΚΟΔ ύψους 50 εκατ. ευρώ που είχε εκδοθεί μέσω δημόσιας προσφοράς στο Χρηματιστήριο Αθηνών.