ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Περνούν στα ΚΤΕΛ 25 γραμμές του ΟΑΣΘ ως το τέλος του μήνα

Με διετή σύμβαση αναμένεται να παραχωρηθούν μέχρι το τέλος του μήνα στα ΚΤΕΛ 25 περιαστικές γραμμές του ΟΑΣΘ, όπως έκανε γνωστό ο Γιάννης Τόσκας.

Μια «ανάσα» πριν από την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η ανάληψη μέρους του συγκοινωνιακού έργου από τα ΚΤΕΛ για λογαριασμό του ΟΑΣΘ, αφού ως το τέλος του τρέχοντος μηνός θα έχει «τελεσφορήσει επιτυχώς η παραχώρηση και των 25 περιαστικών γραμμών που προέβλεπε η διετής σύμβαση».

Αυτό ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) Γιάννης Τόσκας.

Στο πλαίσιο αυτό, με σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΣΕΘ επισημαίνει ότι από τη Δευτέρα 27/4 θα εξυπηρετείται από την «ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης» η γραμμή 56 του ΟΑΣΘ «Ν.Σ.Σ-Ωραιόκαστρο». Καθημερινά θα εκτελούνται για το Ωραιόκαστρο περισσότερα από 160 δρομολόγια, με επτά λεωφορεία, τα οποία θα αυξηθούν σε εννέα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Μέχρι το τέλος Απριλίου αναμένεται και η ενσωμάτωση των δύο τελευταίων γραμμών του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα της γραμμής 55 «Σταυρούπολη- Ωραιόκαστρο- Παλ. Συμμαχική Οδός- Ιωνία», που θα αναλάβει η «ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης» από κοινού με τον ΟΑΣΘ και της γραμμής 9 «Νέος Σιδ. Σταθμός- Λαχαναγορά», που θα αναλάβει η «ΚΤΕΛ Κιλκίς».

Υπενθυμίζεται ότι, αύριο, η «ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης» ξεκινά δρομολόγια στη γραμμή (83) «Λαγκαδάς- Θεσσαλονίκη». Συγκεκριμένα, καθημερινά θα εκτελούνται περισσότερα από 150 δρομολόγια, με επτά παραλλαγές, ενώ θα «απασχολούνται» 11 λεωφορεία, τα οποία θα αυξηθούν κατά ένα, όταν ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

οασθ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΑΣΘ: Η διοίκηση Παππά άφησε «φέσια» 86 εκατ. ευρώ

Τις ημέρες αυτές η νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ, παράλληλα με την προσπάθεια που καταβάλλει για να βγάλει όσα περισσότερα λεωφορεία μπορεί στους δρόμους, επιχειρεί να διαπιστώσει και τι ακριβώς συμβαίνει με τα οικονομικά του Οργανισμού.
monumenta-ktiria-ethniki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΕ: Δεν έχει ληφθεί απόφαση για την Εθνική ασφαλιστική

Μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες της Εθνικής Τράπεζας για την πώληση της θυγατρικής της έχουν ναυαγήσει για διάφορους λόγους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και η τρέχουσα διαδικασία αντιμετωπίζει προβλήματα.