ΓΔ: 2112.46 0.57% Τζίρος: 393.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: ΑΠΕ

Η ΕΥΔΑΠ ανοίγει από αύριο τα ταμεία της για το καταναλωτικό κοινό

Η ΕΥΔΑΠ, σε ανακοίνωσή της, διευκρινίζει ότι η επαναλειτουργία των ταμείων στα περιφερειακά κέντρα θα γίνει έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα από την πολιτεία μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και πελατών.

Από αύριο Δευτέρα 4 Μαΐου θα είναι ανοιχτά τα ταμεία της ΕΥΔΑΠ και στα 12 περιφερειακά κέντρα της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, σε περίπτωση αδυναμίας να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους από τα εναλλακτικά κανάλια που διαθέτει η Εταιρεία γι' αυτόν τον σκοπό.

Η ΕΥΔΑΠ, σε ανακοίνωσή της, διευκρινίζει ότι η επαναλειτουργία των ταμείων στα περιφερειακά κέντρα θα γίνει έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα από την πολιτεία μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας εργαζομένων και πελατών, όπως ενδεικτικά η τοποθέτηση διαχωριστικών πλεξιγκλάς, η χρήση γαντιών και μασκών από το προσωπικό όπου απαιτείται κατά την εξυπηρέτηση, η ύπαρξη αντισηπτικών διαλυμάτων και η τήρηση του κατά περίπτωση μέγιστου αριθμού πελατών ανά χώρο εξυπηρέτησης.

Κατά την προσέλευση στο περιφερειακό κέντρο συστήνεται η χρήση μάσκας από το κοινό, ενώ κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση κάθε εισερχόμενου.

Η ΕΥΔΑΠ συστήνει, πάντως, στους καταναλωτές να προτιμούν τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης:

 Για την πληρωμή λογαριασμού, μέσω:

  • Του www.eydap.gr για την πληρωμή λογαριασμών με χρήση χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας των συνεργαζόμενων τραπεζών, χωρίς χρέωση προμήθειας.
  • Των ATMs, αυτόματων μηχανημάτων, πάγιας εντολής, web banking συνεργαζόμενων τραπεζών.

 Για υποβολή ερωτημάτων ή/και αιτημάτων: 

  • Στο 1022@eydap.gr
  • Στο www.eydap.gr με εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα eΕΥΔΑΠ για υποβολή αιτήσεων διακανονισμών, αίτηση υπαγωγής σε ειδικά τιμολόγια, κ.ά.
  • Τηλεφωνικά στο 1022 ή στο 210 214 44 44.
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάρης Σαχίνης
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΥΔΑΠ: Αμετάβλητες οι χρεώσεις νερού, αλλαγές μόνο στο πάγιο από το 2026

Η ΕΥΔΑΠ εισηγείται διατήρηση των τιμών κατανάλωσης νερού και αποχέτευσης, με αναπροσαρμογή μόνο του παγίου από το 2026 για χρηματοδότηση έργων υποδομής. Μειώσεις προβλέπονται για ευάλωτα νοικοκυριά.
σταγόνα νερού κοντινό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΥΔΑΠ: Αύξηση αποθεμάτων από βροχές, αλλά η λειψυδρία παραμένει σοβαρή

Παρά τα 15 εκατ. κ.μ. ενίσχυσης από τις βροχοπτώσεις, τα αποθέματα της ΕΥΔΑΠ υπολείπονται κατά 200 εκατ. κ.μ. σε σχέση με πέρυσι, με τη λειψυδρία να παραμένει κρίσιμο ζήτημα για την Αττική.
Λογότυπο ΕΥΔΑΠ και νερό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρωτική νίκη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» στις εκλογές της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ

Η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ» κατέκτησε την απόλυτη πλειοψηφία στην Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ με 63,18%, μιλώντας για “μεγάλο θρίαμβο” και νέα εποχή για τον ρόλο των εργαζομένων στην εταιρεία.
Επιχειρηματίας συζήτηση γραφείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Η ΕΥΔΑΠ θα παραμείνει δημόσια και ενισχύεται με νέο σχέδιο

Ο Στ. Παπασταύρου τόνισε ότι η ΕΥΔΑΠ θα παραμείνει δημόσια, ανακοινώνοντας σχέδιο ενίσχυσης και προσλήψεων, ενώ υπογράμμισε τις προκλήσεις της λειψυδρίας και της κλιματικής κρίσης.