ΓΔ: 950.49 -0.12% Τζίρος: 16.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:18:38 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Grecotel

Ανοίγουν ξανά 7 ξενοδοχεία της Grecotel στις αρχές Ιουλίου

Η Grecotel θα κρατήσει όλα τα μέτρα προστασίας στις μονάδες που ανοίγουν και πάλι. Σε ποιες περιοχές θα ανοίξουν αυλαία τα ξενοδοχεία.

Από την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσει η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Grecotel να επαναλειτουργεί τις μονάδες της διαβεβαιώνοντας πως θα λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Όπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωση της «το καλοκαίρι αυτό, μέσα στις μεγάλες εκτάσεις των resorts, κάθε δωμάτιο συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα. Τα πάντα φροντίζονται από απόσταση, με ειδικά ωράρια και διαδρομές. Η χαρά του φαγητού προσφέρεται στις αυλές και στην παραλία».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα ανοίγματα των ξενοδοχείων στην ιδιαίτερη πατρίδα της Grecotel, την Κρήτη που θα είναι το πρώτο νησί για το οποίο θα επιτραπεί η θαλάσσια πρόσβαση καθώς και στην Κέρκυρα, τη Χαλκιδική και τους υπόλοιπους αγαπημένους προορισμούς.

Τα ξενοδοχεία που κάνουν την αρχή για την Grecotel είναι:

• Grecotel Cape Sounio, Αττική, την 1η Ιουλίου 2020

• Grecotel Riviera Olympia & Aquapark, Κυλλήνη, την 3η Ιουλίου 2020 με τα ξενοδοχεία:

- Grecotel Μandola Rosa

- Grecotel Olympia Riviera και

- Grecotel Oasis

• Grecotel Casa Marron, Αχαΐα, την 3η Ιουλίου 2020

• Grecotel Filoxenia, Καλαμάτα, την 3η Ιουλίου 2020

• Grecotel Mykonos Blu, Μύκονος, την 3η Ιουλίου 2020

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα πακέτα και τις προσφορές, στην ιστοσελίδα grecotel.com, από τη Δευτέρα 18/5/2020.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επενδύσεις ύψους 60 εκατ. ευρώ από την Grecotel στην Ελληνική Περιφέρεια

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel εξαγγέλλει νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 60 εκατ. ευρώ, επικεντρωμένο στη δημιουργία μονάδων «τρίτης γενιάς» μέσω ριζικών ανακαινίσεων και επεκτάσεων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων του.