ΓΔ: 2623.91 -0.18% Τζίρος: 315.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Λογότυπο Eurobank
Το λογότυπο της Eurobank σε φωτεινή επιγραφή, ιδανικό για οικονομικά και τραπεζικά άρθρα.

Eurobank: Το ημερολόγιο εταιρικών πράξεων 2026 με αποτελέσματα και Γ.Σ.

Η Eurobank ανακοίνωσε το ετήσιο ημερολόγιο εταιρικών πράξεων για το 2026. Τα αποτελέσματα χρήσης 2025 θα δημοσιευθούν στις 26 Φεβρουαρίου (μετά το κλείσιμο) και η ετήσια οικονομική έκθεση στις 6 Μαρτίου.

Η Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία ανακοίνωσε το ετήσιο ημερολόγιο εταιρικών πράξεων για το 2026, προσδιορίζοντας τις βασικές ημερομηνίες δημοσίευσης οικονομικών αποτελεσμάτων και εταιρικών γεγονότων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα οικονομικά αποτελέσματα έτους 2025 θα παρουσιαστούν την Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2026, μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενώ η ενημέρωση των αναλυτών θα ακολουθήσει αργότερα την ίδια ημέρα.

Η ετήσια οικονομική έκθεση για το 2025 θα δημοσιευθεί την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2026. Η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026.

Τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου 2026 θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 7 Μαΐου 2026, ενώ τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου θα δημοσιοποιηθούν την Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2026. Τα αποτελέσματα εννεαμήνου θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2026.

Η τράπεζα θα παρέχει επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την πρόταση για διανομή μερίσματος ή χρηματική διανομή, καθώς και για τις σχετικές ημερομηνίες αποκοπής, καταγραφής και έναρξης καταβολής. Επιπλέον, θα ενημερώσει για το αν οι υπόλοιπες δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθούν πριν ή μετά τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Τέλος, η Eurobank διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις παραπάνω ημερομηνίες, με την υποχρέωση έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης-Δούκας: Συζήτηση για ευρωπαϊκή προεδρία 2027 και έργα Αθήνας

Συνάντηση είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συζήτησαν για την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας το 2027 και τα προβλήματα της Αθήνας, τονίζοντας τον συντονισμό κράτους-δήμου.
Ενετικό λιμάνι Χανίων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυγουστιάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη στήριξη του ΕΟΤ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, όπως το Chania Rock Festival, το Rascal Festival και το Φεστιβάλ Ολύμπου, θα φιλοξενηθούν τον Αύγουστο σε Χανιά, Άρτα, Κεφαλονιά, Αθήνα και Πιερία, προωθώντας πολιτισμό και τουρισμό.
Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελείωσε ο τρίτος γύρος συνομιλιών Ελλάδας-Λιβύης για θαλάσσιες ζώνες

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου ηγήθηκε των συνομιλιών Ελλάδας-Λιβύης για τις θαλάσσιες ζώνες στην Αθήνα. Και οι δύο χώρες επιμένουν σε διάλογο βάσει διεθνούς δικαίου και τη βελτίωση των διμερών σχέσεων, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγχρονα τρένα και δίκτυο Αθήνα-Θεσσαλονίκη έως Δεκέμβριο, λέει ο Χατζηδάκης

Ο Κ. Χατζηδάκης τόνισε πως μέχρι το τέλος του χρόνου το σιδηροδρομικό δίκτυο Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα προσφέρει σύγχρονες, ευρωπαϊκές υπηρεσίες, με νέα τρένα, γρήγορες διαδρομές και προηγμένα συστήματα μετά τις σημαντικές ζημιές του Ντάνιελ.