ΓΔ: 1419.25 -0.07% Τζίρος: 103.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέα επένδυση 4 εκατ. ευρώ από την ΘΕΟΝΗ

Στα 20 εκατ. ευρώ φτάνουν οι συνολικές επενδύσεις του ΘΕΟΝΗ καθώς το 2020 ολοκληρώνεται η 4η γραμμή παραγωγής για γυάλινη φιάλη και ανθρακούχο νερό. Brand ambassador αναλαμβάνει ο διάσημος σεφ Λευτέρης Λαζάρου.

Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ολοκληρώνει το 2020 την 4η γραμμή παραγωγής για γυάλινη φιάλη και ανθρακούχο νερό, επένδυση ύψους 4 εκ. ευρώ, ενώ το συνολικό ύψος των επενδύσεων έως σήμερα αγγίζει σχεδόν τα 20 εκατ. ευρώ .

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνει το portfolio των προϊόντων του με στόχο τη δυναμική είσοδο στην αγορά της εστίασης, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ, Δημήτρης Τσέλιος, σε δημοσιογραφική αποστολή που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο χωριό Βατσουνιά της Καρδίτσας. Στο πλαίσιο της αποστολής παρουσιάστηκε και η επίσημη συνεργασία με τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου ως ambassador του ΘΕΟΝΗ με στόχο να αναδείξει τη μοναδική ποιότητα του νερού σε εξειδικευμένο αλλά και ευρύ κοινό.

Ο Ευάγγελος Τρωγάδης, MSc Chemical Engineer, Quality Expert και επιστημονικός σύμβουλος της εταιρείας, αναφέρθηκε εκτενώς στα ποιοτικά χαρακτηριστικά που καθιστούν το ΘΕΟΝΗ μοναδικό στη σύνθεσή του. Η πηγή προέλευσης του νερού τοποθετείται στην απόλυτα παρθένα φύση, στα 1100 μέτρα, στα βουνά των Αγράφων, και εμφιαλώνεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μετά απο ενδελεχείς ελέγχους στα διάφορα στάδια της εμφιάλωσης και στο τελικό προϊόν. Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας προϊόντος.

Λευτέρης Λαζάρου, ambassador του ΘΕΟΝΗ

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι από σήμερα είμαι ο ambassador του νερού ΘΕΟΝΗ». Με αυτήν τη φράση και ένα θερμό χειροκρότημα να την ακολουθεί, ο διακεκριμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου ανακοίνωσε την έναρξη μιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας με το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

«Είναι γνωστή η αγάπη μου για τα ελληνικά προϊόντα, είναι γνωστό το πόσο έχω υποστηρίξει την Ελλάδα. Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της εταιρίας που αξιοποίησαν και ανέδειξαν την περιοχή των Αγράφων, η οποία μας δίνει αυτό το κορυφαίο προϊόν και υπόσχομαι πολλές δημιουργικές ενέργειες στο μέλλον για την ανάδειξη του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να εκπροσωπήσω ένα προϊόν με τόσες βραβεύσεις, ένα προϊόν που πραγματικά αξίζει την κατάθεση της καρδιάς μου. Και θα ήθελα να γνωρίζετε ότι έχει γίνει ένα «λάθος»… Δεν είναι 20 τα βραβεία του ΘΕΟΝΗ, είναι 21... Γιατί το λέει ο σεφ της καρδιάς σας!».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιτυχημένη η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την ΘΕΟΝΗ

Η εταιρεία τρέχει δυο σημαντικές επενδύσεις που εγγυώνται την περαιτέρω ανάπτυξη της και την ενίσχυση της παρουσίας της στην αγορά, ενώ πρόκειται να δημιουργήσεις δεκάδες νέες θέσεις εργασίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε επενδύσεις που θα ξεπεράσουν τα 10 εκατ. ευρώ προχωράει η ΘΕΟΝΗ

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Τσέλιος η εταιρεία θα εγκαταστήσει μέσα στο 2023 νέα γραμμή παραγωγής για PET και βιοδιασπώμενα μπουκάλια ενώ θα δημιουργήσει και ένα νέο κέντρο logistics.
businessdaily-Brite-Hellas
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Brite Hellas: Ολοκληρώθηκε η χρηματοδότηση 8,6 εκατ. για φωτοβολταϊκά

Το προϊόν της Brite, χάρη στην πρωτοπόρο τεχνολογία του που επιτρέπει ταχύτερη ανάπτυξη των υποκειμένων καλλιεργειών, έχει ιδιαίτερη εφαρμογή σε θερμοκήπια, αλλά και σε ανοιχτού τύπου καλλιέργειες.
MYTILINEOS_ESG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα μεγάλη μεταλλουργική μονάδα ετοιμάζει στον Βόλο η Mytilineos

Νέα μονάδα στον κλάδο του μετάλλου θα κατασκευάσει η Mytilineos στη Ν. Ιωνία του Βόλου. Το πλάνο αφορά στην κατασκευή δύο επιπλέον χώρων/αιθουσών παραγωγής που αναμένεται να καλύψουν οκτώ στρέμματα.