Φώτο: Trastor

Στις 10 Ιουνίου η αποκοπή δικαιώματος προτίμησης της Trastor

Στις 9 Ιουνίου σταματά η διαπραγμάτευση της τιμής της μετοχής της Trastor με το δικαίωμα προτίμησης. Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσε η εταιρεία.

Η 9η Ιουνίου ορίστηκε ως η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης της τιμής της μετοχής της Trastor με το δικαίωμα προτίμησης. Αυτό αναφέρεται στο χρονοδιάγραμμα που ανακοίνωσε η εταιρεία για την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της που προέκυψαν από την ΑΜΚ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο αναφορικά με τη δημόσια προσφορά έως 80.690.653 νέων κοινών, ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας € 0,50, οι οποίες θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, εν μέρει με καταβολή μετρητών και εν μέρει με συμψηφισμό απαιτήσεως και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με αναλογία 17 Νέες Μετοχές για κάθε 23 παλαιές.

Όπως αναφέρει το χρονοδιάγραμμα, ως ημερομηνία αποκοπής δικαιωμάτων προτίμησης-προσαρμογή τιμής, ορίστηκε η 10η Ιουνίου και ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων στην αύξηση (record date) η 11η Ιουνίου.

Στις 15 Ιουνίου ξεκινά η περίοδος άσκησης και διαπραγμάτευσης δικαιωμάτων προτίμησης και άσκησης του δικαιώματος προεγγραφής, ενώ η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης είναι η 24η Ιουνίου. Στις 29 Ιουνίου λήγει η περίοδος άσκησης δικαιωμάτων προτίμησης και δικαιώματος προεγγραφής.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ