ΓΔ: 2592.99 -0.02% Τζίρος: 124.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:13:37
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πινακίδα

Ενέκρινε το ενημερωτικό της Pasal και το squeeze-out στην Περσεύς η Κεφαλαιαγορά

Το ΔΣ της Επιτροπής πήρε την απόφαση για την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους €5.000 στην εταιρεία «EUROXX XΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ» για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 3 (παρ.1γ).

Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «PASAL ANΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» (PASAL DEVELOPMENT S.A.) για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση στην «Κατηγορία Επιτήρησης» της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 883η/17.6.2020 συνεδρίασή του

Ακόμη, αποφάσισε την έγκριση του αιτήματος της εταιρείας «ANDROMEDA SEAFOOD SOCIEDAD LIMITADA» για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρείας «ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

Τέλος, το ΔΣ πήρε την απόφαση για την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους €5.000 στην εταιρεία «EUROXX XΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ» για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 3 (παρ.1γ)  της υπ΄αριθ. 2/452/01.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του άρθρου 3 (παρ.1ε) της υπ΄αριθ. 5/452/01.11.2007 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών από συνδεδεμένο αντιπρόσωπό της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς πινακίδα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συμφωνία Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το ΠΑΔΑ υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση καινοτομίας, βιώσιμης ανάπτυξης και χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης, ενισχύοντας τη διασύνδεση αγοράς και ακαδημαϊκής κοινότητας.
Κρυπτονομίσματα Bitcoin Ethereum
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα εποχή για την ψηφιακή αγορά crypto και περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα

Η αδειοδότηση της Xenios Blockchain Group S.A. ως CASP από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σηματοδοτεί σημαντική πρόοδο στην αγορά ψηφιακών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ενισχύοντας εμπιστοσύνη, καινοτομία και επενδύσεις στην Ελλάδα.