ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Με νέο δάνειο 50 εκατ. αποπληρώνει το ομόλογο η Sunlight

To προϊόν του εν λόγω ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για την προπληρωμή του από 20.6.2017, ΚΟΔ ύψους 50 εκατ. ευρώ που είχε εκδοθεί μέσω δημόσιας προσφοράς στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η «Συστήματα Sunlight ABEE», μέλος του Ομίλου Olympia, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών της για βελτιστοποίηση του δανειακού της προφίλ, προχώρησε στην έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου, με τις Τράπεζες Eurobank AE και Alpha Bank, συνολικής ονομαστικής αξίας 50.000.000 ευρώ και διάρκειας δύο ετών.

To προϊόν του εν λόγω ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για την προπληρωμή του από 20.6.2017, ΚΟΔ ύψους 50.000.000 Ευρώ που είχε εκδοθεί μέσω δημόσιας προσφοράς στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «τα ανωτέρω καταδεικνύουν την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η εταιρεία, από το σύνολο του τραπεζικού συστήματος, γεγονός που της δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσει όλα τα διαθέσιμα πιστωτικά εργαλεία ώστε να διατηρήσει την διεθνώς ανταγωνιστική της θέση κατά την διάρκεια αλλά κυρίως μετά την κρίση εποχή».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Sunlight: Επένδυση 50 εκατ. για αύξηση παραγωγής στο εργοστάσιο Ξάνθης

Στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγική δυναμική του να φθάσει στα 7GWh έως το γ' τρίμηνο του 2022, ενώ η μονάδα θα γίνε η μεγαλύτερη στον κόσμο για βιομηχανικές μπαταρίες μολύβδου - οξέος.
admie-sunlight
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία ΑΔΜΗΕ - Sunlight για μονάδα αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρίες

Με συνολική ισχύ της τάξης των 20 MW και αποθηκευτική χωρητικότητα της τάξης των 20 MWh, η νέα εγκατάσταση έχει σκοπό την αναβάθμιση της ικανότητας του Συστήματος Μεταφοράς σε τοπικό επίπεδο.
sunlight-bmg energy-mpataries-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην αγορά της Ιταλίας η Sunlight, συμφωνία με την BMG Energy

Η Sunlight ενισχύει το αποτύπωμά της στην Ιταλία και μαζί με την BMG Energy θέλει να εδραιώσει την θέση της στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας στην γειτονική χώρα μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο ύψους 5 εκ. ευρώ.