ΓΔ: 953.9 0.24% Τζίρος: 31.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:57:38 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Πλαίσιο: Σε 2-3 ημέρες η παράδοση ηλεκτρονικών παραγγελιών

Η εταιρία κλήθηκε να διαχειριστεί πολλαπλάσιο αριθμό παραδόσεων, περισσότερες από 32.000 κλήσεις την ημέρα, 7,7 εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα της και άνω των 330.000 παραγγελιών μόλις τις πρώτες ημέρες από την εκκίνηση του καραντίνας.

Το Πλαίσιο κατάφερε και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζήσαμε στη διάρκεια της καραντίνας λόγω της πανδημίας, επισήμαναν σε σημερινή διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου o πρόεδρος και ιδρυτής της αλυσίδας, Γιώργος Γεράρδος και ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κώστας Γεράρδος.

Όπως τόνισαν οι εξελίξεις και οι αλλαγές στην συνήθειες των καταναλωτών ήταν πρωτόγνωρες και καταιγιστικές καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρία Πλαίσιο κλήθηκε να διαχειριστεί πολλαπλάσιο αριθμό παραδόσεων, περισσότερες από 32.000 κλήσεις την ημέρα, 7,7 εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα της και άνω των 330.000 παραγγελιών μόλις τις πρώτες ημέρες από την εκκίνηση του καραντίνας. Το 90% των παραγγελιών παραδόθηκε σε 2 με 3 ημέρες, όπως αναφέρθηκε.

Στη διάρκεια της συνέντευξης έγινε ηλεκτρονική περιήγηση στα επιμέρους τμήματα των κεντρικών εγκαταστάσεων του Πλαισίου στη Μαγούλα και συγκεκριμένα από τη γραμμή παραγωγής, τις αποθήκες και τη διανομή, με τους διευθυντές των εγκαταστάσεων να παρουσιάζουν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη διάρκεια της πανδημίας. Όπως επισημάνθηκε η αυτοματοποίηση διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κάθε διαδικασία, με πιστή τήρηση όλων των μέτρων ασφάλειας. Στη διάρκεια της παρουσίασης τονίστηκε τόσο ο ρόλος των επενδύσεων που είχαν πραγματοποιηθεί σε υποδομές, γεγονός που κράτησε το Πλαίσιο όρθιο και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στα νέα δεδομένα που προέκυψαν από την πανδημία, όσο και ο ρόλος του ανθρώπινου δυναμικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Plasio, Πλαίσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: Ενισχυμένα κατά 131% τα κέρδη προ φόρων για το εννεάμηνο

Οι πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακών εφαρμογών ανήλθαν σε 140.823 χιλ. ευρώ, αυξημένες κατά 37% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020, αποτελούν δε το 46% του κύκλου εργασιών του ομίλου.
Plasio, Πλαίσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: Έγκριση της ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,17 ευρώ ανά μετοχή

Εγκρίθηκε ομόφωνα η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 3,8 εκατ., με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής κατά 0,17 ευρώ και η επιστροφή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους.
Plasio, Πλαίσιο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: Στις 9 Νοεμβρίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,17 ευρώ ανά μετοχή

Το θέμα που θα συζητηθεί είναι η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 3,7 εκατ., με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,17 ευρώ και επιστροφή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους.