ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Deloitte

Deloitte: Επεκτείνει τη παρουσία της στην ελληνική αγορά

Σε διεύρυνση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά προχωρά η Deloitte Ελλάδος η οποία ανακοίνωσε τη λειτουργία νέου γραφείου στο Ηράκλειο.

Την έναρξη λειτουργίας του νέου γραφείου της στο Ηράκλειο, Κρήτης ανακοίνωσε η Deloitte Ελλάδος, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση η Deloitte Ελλάδος, η οποία διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα της Κρήτης και στοχεύει να επενδύσει σε ανθρώπους που θα μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων του νησιού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο γραφείο της εταιρείας στο Ηράκλειο θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte. Πιο συγκεκριμένα, εξειδικευμένοι επαγγελματίες σύμβουλοι της Deloitte θα προσφέρουν λογιστικές, φορολογικές, νομικές, ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η Deloitte θα παρέχει την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζονται οι επιχειρήσεις στη Κρήτη, οι οποίες βρίσκονται σε πορεία ανάκαμψης τα τελευταία χρόνια. Επίσης, επιθυμεί να επενδύσει στους νέους της Κρήτης και να τους δώσει ευκαιρίες επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και σταδιοδρομίας στην μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρεία παγκοσμίως.

Κουτσόπουλος: "Είμαστε περήφανοι για τη παρουσία μας στη Κρήτη"

O CEO της Deloitte, Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε «Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρουσία μας στην Κρήτη. Η Κρήτη αποτελεί κόμβο επιχειρηματικότητας και τεχνογνωσίας, καθώς και πηγή αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού και μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι η ουσιαστική συμβολή μας στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων του νησιού, αλλά και η επένδυση στους ανθρώπους του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με ζημιές το α' εξάμηνο για τον Όμιλο Φουρλή

Οι ζημίες προ φόρων ανήλθαν σε 1 εκατ. ευρώ ενώ σε συγκρίσιμη βάση, τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 0,6 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 0,3 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2018.  Οι ζημίες μετά από φόρους ανήλθαν σε 1,1 εκατ.  
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Πράσινο φως» στο σχέδιο συγχώνευσης ΕΛΛΑΚΤΩΡ - Ελληνικής Τεχνοδομικής ΑΝΕΜΟΣ

Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με απορρόφηση της ανώνυμης εταιρείας «Ελληνική Τεχνοδομική ΑΝΕΜΟΣ Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας» («ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ») από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ.