ΓΔ: 2500.79 2.08% Τζίρος: 376.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Σφύρα δικαστηρίου

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Η απόφαση δεν αφορά την ουσία της υπόθεσης

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διευκρινίζει ότι η απόφαση για την έφεση της Heineken αφορά μόνο τη δικαιοδοσία των δικαστηρίων και όχι την ουσία της υπόθεσης.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διευκρινίζει ότι η πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου σχετικά με την έφεση της Heineken έχει αποκλειστικά διαδικαστικό χαρακτήρα και αφορά μόνο το ζήτημα της δικαιοδοσίας των δικαστηρίων, στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης με τη Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης.

Όπως σημειώνεται, η απόφαση «δεν υπεισέρχεται στην ουσία της υπόθεσης», η οποία εξακολουθεί να εξετάζεται από το Περιφερειακό Δικαστήριο του Άμστερνταμ, το οποίο θα εκδώσει την τελική ετυμηγορία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Athinaiki-Zythopoiia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου Sebastian Sanchez

Ο Sebastian Sanchez αποχωρεί από τη θέση του CEO της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για προσωπικούς λόγους και επιστρέφει στον Παναμά. Η εταιρεία τον ευχαριστεί για τη συνεισφορά του και σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος επικεφαλής.
Μπουκάλια μπύρας Heineken
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Τι απαντά για την διένεξη με τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σχολίασε την ενδιάμεση απόφαση δικαστηρίου του Άμστερνταμ για υπόθεση με HEINEKEN και Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Θεωρεί αβάσιμες τις απαιτήσεις κατά της εταιρείας και θα εξετάσει έφεση στην τελική απόφαση.
Κωνσταντίνος Κυρανάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: Κανένας βουλευτής μας δεν κατηγορείται για παράνομο πλουτισμό

Ο Κ. Κυρανάκης δήλωσε πως κανένας βουλευτής της ΝΔ δεν κατηγορείται για παράνομο πλουτισμό και έκανε λόγο για αποκατάσταση της αλήθειας, ζητώντας από την αντιπολίτευση να ζητήσει συγγνώμη για τη σπίλωση εννέα βουλευτών και των οικογενειών τους.
Είσοδος νοσοκομείου Αττικόν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντίδραση της ΜΕΙ στις ρυθμίσεις για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Η CPME, με επιστολή της προς τον Υπουργό Υγείας, εξέφρασε την αντίθεσή της στη θέσπιση επιτροπής στον ΠΙΣ, τονίζοντας τη σημασία της ανεξαρτησίας και αυτονομίας του ιατρικού επαγγέλματος και των συλλόγων του.
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Τυχοδιωκτισμός το κόμμα που μιλά για πολιτικό πολιτισμό

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατήγγειλε τυχοδιωκτισμό της ΝΔ και χαρακτήρισε τοξικότητα τις επιθέσεις κατά του ΠΑΣΟΚ. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για προεκλογικές υποσχέσεις χωρίς κοστολόγηση και υπογράμμισε τις τεκμηριωμένες προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: ΠΑΣΟΚ παρών στις καταγγελίες, απών στις προτάσεις για τη χώρα

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, τόνισε τη σημασία της ΔΕΘ για τις πολιτικές προτάσεις όλων, δίνοντας έμφαση στην ακρίβεια. Κατηγόρησε την αντιπολίτευση για ακοστολόγητες προτάσεις και επέκρινε το ΠΑΣΟΚ για στάση απουσίας.