ΓΔ: 1194.27 -0.50% Τζίρος: 74.69 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:28:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
olympiaki_zythopiia
Πηγή: Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Νέος οικονομικός διευθυντής ο Σ. Κωστούρος στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Πρόκειται για στέλεχος με μακρά σταδιοδρομία σε χρηματοοικονομικούς και διοικητικούς ρόλους.

Τη θέση του Finance Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναλαμβάνει ο Σωτήρης Κωστούρος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για στέλεχος με μακρά και επιτυχημένη σταδιοδρομία σε χρηματοοικονομικούς και διοικητικούς ρόλους και ουσιαστική συμβολή στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων στρατηγικών πλάνων τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Ο Σ. Κωστούρος προέρχεται από την British American Tobacco, στην οποία ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη πορεία 16 ετών. Τα τελευταία δύο έτη κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή για τη Σερβία και το Μαυροβούνιο, ενώ στο παρελθόν, είχε αναλάβει θέσεις αυξημένης ευθύνης ως Marketing Finance Manager για σειρά αγορών και ως Finance Director για τη Γαλλία, την Ελλάδα, τη Μάλτα, το Ισραήλ την Κύπρο και τις χώρες της Βαλτικής.

Ο Managing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, Dejan Beko, δήλωσε σχετικά: «Ο Σωτήρης Κωστούρος, στέλεχος με αξιόλογη επαγγελματική πορεία και εμπειρία σε σύνθετους εταιρικούς ρόλους, φέρει πολύτιμη εμπειρία στην ηγεσία μεγάλων ομάδων σε συνδυασμό με τη διεθνή κουλτούρα. Είμαι βέβαιος, πως θα ηγηθεί αποτελεσματικά της Οικονομικής Διεύθυνσης της εταιρείας μας, συμβάλλοντας στη διατήρηση της αναπτυξιακής δυναμικής μας και την επίτευξη του εταιρικού σκοπού μας να Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

olympiaki_zythopiia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα Marketing Director στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία η Μαρία Ηρωίδη

Η Μαρία Ηρωίδη έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει στρατηγικά πλάνα για την είσοδο νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά και σε αγορές του εξωτερικού και τα τελευταία 6 χρόνια κατείχε θέσεις Marketing Manager στη Unilever Hellas.