Φώτο: Ιατρικο Αθηνών

Ιατρικό Αθηνών: Silver διάκριση και Best New Entry στο Δείκτη CR INDEX 2019-2020

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου, «η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της συνολικής στρατηγικής που ακολουθεί ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, εδώ και 36 χρόνια».

Τη Silver διάκριση, απέσπασε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των εταιρειών που συμμετείχαν στο Δείκτη CR Index 2019-2020, ενώ παράλληλα διακρίθηκε και ως Βest Νew Εntry.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ομίλου, «η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί επιστέγασμα της συνολικής στρατηγικής που ακολουθεί ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, εδώ και 36 χρόνια. Προσαρμόζοντας τη λειτουργία του, σύμφωνα με τις αρχές που προβλέπονται από τα διεθνή fora, όπως αυτές του Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index, υλοποιεί, κάθε χρόνο, ένα πολυεπίπεδο σχέδιο δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με βασικούς άξονες την κοινωνία, τους εργαζομένους, την ποιότητα των υπηρεσιών και το περιβάλλον.

Η στήριξη της κοινωνίας με αποδέκτες τους ασθενείς, τις ευπαθείς ομάδες και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, η διασφάλιση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, που σέβεται τον άνθρωπο και προάγει την αποτελεσματικότητα, η διαρκής αναβάθμιση ιατρικών υπηρεσιών και η υιοθέτηση των πλέον βιώσιμων πρακτικών που συμβάλλουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Ομίλου, αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρικής διακυβέρνησης του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών».

Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Χρήστος Αποστολόπουλος δήλωσε: «Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, η ενσωμάτωση των αξιών της Εταιρικής Υπευθυνότητας αποτελεί επιχειρηματική πρακτική, εδώ και 36 χρόνια. Η διάκριση "Silver", στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης των ελληνικών εταιρειών που συμμετείχαν στο Δείκτη CR Index 2019 - 2020, αποτελεί για εμάς, την έμπρακτη απόδειξη μίας επιτυχημένης προσπάθειας. Κυρίως όμως, αποτελεί τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, πρωταγωνιστώντας στις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, ως ο ελληνικός πόλος υγείας που παραμένει πάντα ένα βήμα μπροστά… και στα δύσκολα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δωρεάν νοσηλευτική μονάδα παραχωρεί το Ιατρικό Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παραχωρεί την νοσηλευτική του μονάδα που διαθέτει 60 κλίνες, 4 χειρουργικές αίθουσες και 6 κλίνες ΜΕΘ με το ύψος της προσφοράς να ξεπερνάει τα 3 εκατ ευρώ, για να συμβάλει στην μάχη κατά του κορονοϊού.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία Fraport και Ιατρικού Αθηνών για διαγνωστικό έλεγχο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από την 21η Αυγούστου και η τιμή της εξέτασης για το επιβατικό κοινό ανέρχεται στα 70 ευρώ. Η μονάδα θα λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 08:30 - 22:30.