ΓΔ: 891.69 0.78% Τζίρος: 69.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Info Quest

Quest: Έκδοση ομολογιακού δανείου αξίας έως 12 εκατ.

Το δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση φόρου που προέκυψε  από την κεφαλαιοποίηση αποθεματικών της εταιρείας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Στην σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου η αξία του οποίου θα φθάσει έως και τα 12 εκατ. ευρώ προχώρησε η εταιρεία Quest Συμμετοχών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Διαχειριστής θα είναι η Alpha Bank, ενώ το δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση φόρου που προέκυψε  από την κεφαλαιοποίηση αποθεματικών της εταιρείας που είχαν σχηματισθεί από κατ' ειδικό τρόπο φορολογηθέντα κέρδη.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση: «H Quest Συμμετοχών Α.Ε. γνωστοποιεί ότι σε συνέχεια της από 2 Ιουλίου 2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στις 27 Ιουλίου 2020 σε σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ονομαστικής αξίας ύψους έως 12.000.000 (δώδεκα εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003. Διαχειριστής Πληρωμών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων και των  Ομολογιούχων Δανειστών ορίστηκε η ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Το ομολογιακό δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση του φόρου που προέκυψε  από την κεφαλαιοποίηση αποθεματικών της εταιρείας που είχαν σχηματισθεί από κατ' ειδικό τρόπο φορολογηθέντα κέρδη».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η πανδημία αύξησε 20% τις πωλήσεις της Quest στο 9μηνο

Με την πανδημία να έχει ενισχύσει την ζήτηση στους περισσότερους από τους κλάδους που δραστηριοποιείται, ο όμιλος Quest καταγράφει ενισχυμένα αποτελέσματα εννεαμήνου. Αύξηση 9,4% της λειτουργικής κερδοφορίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SoftOne: Ο Πάνος Μαρτίνης αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Πάνος Μαρτίνης, προέρχεται από την UPSTREAM, όπου διετέλεσε επί σειρά ετών οικονομικός διευθυντής. Ο Αντώνης Κυριαζής, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αναλαμβάνει εκτελεστικός πρόεδρος.