Επεκτείνει τη συνεργασία της με την τράπεζα First Abu Dhabi Bank η Profile

Μέσω της υλοποίησης του Axia για τις εργασίες Θεματοφυλακής (Custody), η τράπεζα έχει ήδη επωφεληθεί από την καινοτόμα τεχνολογία, την αρθρωτή αρχιτεκτονική και τα προσαρμόσιμα workflows.

Την επέκταση της συνεργασίας της με την τράπεζα First Abu Dhabi Bank (FAB), για την υλοποίηση του Axia Custody και στη Σαουδική Αραβία, πέρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που το σύστημα χρησιμοποιείται ήδη επιτυχώς, ανακοίνωσε η Profile Software. 

Με έδρα το Abu Dhabi, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το δίκτυο της τράπεζας εξαπλώνεται σε πέντε ηπείρους προσφέροντας διεθνείς συνεργασίες, εξειδίκευση και οικονομική ευρωστία για την υποστήριξη τοπικών και διεθνών επιχειρήσεων. 

Μέσω της υλοποίησης του Axia για τις εργασίες Θεματοφυλακής (Custody), η τράπεζα έχει ήδη επωφεληθεί από την καινοτόμα τεχνολογία, την αρθρωτή αρχιτεκτονική και τα προσαρμόσιμα workflows. Η λύση της Profile, εξασφαλίζει προηγμένη λειτουργικότητα για τον χρήστη, αφού προσφέρει online πρόσβαση καθώς και πλήθος εργαλείων βελτιστοποίησης της εμπειρίας του στο διαθέσιμο client portal, ενώ παράλληλα αυτοματοποιεί όλες τις διαδικασίες θεματοφυλακής και διαχείρισης συναλλαγών και παράγει ποικίλες αναφορές, μέσω ενός user-friendly και branded περιβάλλοντος.

Σε συνέχεια της επιτυχούς υλοποίησης του Axia Custody στα ΗΑΕ, η τράπεζα επεκτείνει και διευρύνει τη χρήση του συστήματος στα νεοσύστατα γραφεία της, στη Σαουδική Αραβία, ακολουθώντας την ίδια άμεση προσέγγιση, ώστε να γίνει η υλοποίηση σε εντυπωσιακά σύντομο χρόνο. Η διεύρυνση της χρήσης του Axia Custody θα επισπεύσει την έναρξη των νέων υπηρεσιών θεματοφυλακής στην περιοχή, προσφέροντας ολοκληρωμένο και αυτοματοποιημένο τρόπο εκτέλεσης εργασιών, που αξιοποιεί τις προηγμένες λειτουργικότητες και την τεχνολογία του Axia.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έναρξη προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών για την Profile

Προβλέπεται η απόκτηση από την εταιρεία κατ' ανώτατο όριο 1.000.000 ιδίων μετοχών με εύρος τιμών αγοράς τα πενήντα λεπτά του Ευρώ (0,50 €) ανά μετοχή (κατώτατο όριο) και τα οκτώ Ευρώ (8,00 €) ανά μετοχή (ανώτατο όριο).