Φώτο: Shutterstock

ΕΚΤΕΡ: Σύμβαση έργου για κατασκευή νέας πτέρυγας ΜΕΘ στο Σωτηρία

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε € 6.175.000,00, ενώ η προθεσμία αποπεράτωσης του έργου ορίσθηκε σε 2 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Την υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» γνωστοποίησε σήμερα η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αντικείμενο της ςύμβασης είναι η κατασκευή του έργου «Μελέτη, κατασκευή και εξοπλισμός νέας πτέρυγας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, δυναμικότητας 50 κλινών, στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Η ανάθεση και εκτέλεση του έργου γίνεται σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 62 της από 13.04.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού COVID -19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις» (ΦΕΚ 84/Β/13.04.2020).

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε € 6.175.000,00, ενώ η προθεσμία αποπεράτωσης του έργου ορίσθηκε σε 2 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άνοιξες και πάλι τις πόρτες του σήμερα το Sofitel Athens Airport

Το ξενοδοχείο έχει υιοθετήσει ενισχυμένα υγειονομικά πρωτόκολλα “Health First” και πιστοποίηση από την TÜV Hellas/TÜV Nord ενώ παράλληλα εφαρμόζει διεθνή πρωτόκολλα της Accor και προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε συνεργασία με την AXA.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απάντηση στην ΕΚΤΕΡ για την προσφυγή 2,85 εκατ. ευρώ δίνει η Ξενοδοχεία Πυραμίς ΑΤΕ

«Αρνούμαστε ότι οφείλουμε οποιοδήποτε ποσό στην ΕΚΤΕΡ Α.Ε., η δε εταιρία μας επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της από την όποια αθέτηση συμβατικών υποχρεώσεων της εν λόγω εταιρίας» αναφέρει η ανακοίνωση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλάζουν οι όροι λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης -Τι εξετάζεται

Μελετάται μείωση της απόστασης μεταξύ των τραπεζών, άρση του περιορισμού του μέγιστου αριθμού ατόμων ανά τραπέζι και λειτουργία των εσωτερικών χώρων όταν αυτοί έχουν φυσικό αερισμό.