Φώτο: Trastor

Απέκτησε την «ΔΩΡΙΔΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ» αντί 9,5 εκατ. ευρώ η Trastor

Η αξία των στοιχείων ενεργητικού της αποκτηθείσας εταιρείας ανέρχεται σε 15,45 εκ. ευρώ. H επένδυση χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που προήλθαν από τραπεζικό δανεισμό.

Την απόκτηση του 100% των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας «ΔΩΡΙΔΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ» που έχει στην ιδιοκτησία της μια εμπορική αποθήκη συνολικής επιφάνειας 25.095 τ.μ επί γηπέδου εμβαδού 62.761 τ.μ που βρίσκεται στην θέση «Ρουπάκι» ή «Μελίσσια» στον Ασπρόπυργο Αττικής, πλήρως μισθωμένη, ανακοίνωσε η Trastor.

Όπως αναφέρει η εισηγμένη στην ανακοίνωσή της, το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών της εταιρείας ανήλθε σε €9.505.477,36 ενώ η αξία των στοιχείων ενεργητικού της αποκτηθείσας εταιρείας ανέρχεται σε € 15,45 εκ. H επένδυση χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που προήλθαν από τραπεζικό δανεισμό.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω επένδυσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε έναν από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής αγοράς ακινήτων επεκτείνονται οι επενδύσεις της Εταιρείας, μέσω της απόκτησης του 100% των μετοχών ανώνυμης εταιρείας και την προσθήκη μιας εμπορικής αποθήκης υπερσύγχρονων προδιαγραφών. Το επενδυτικό ενδιαφέρον της Trastor επικεντρώνεται στην απόκτηση ακινήτων logistics, που διαθέτουν ή δύνανται μελλοντικά να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία. Με προσεκτικά μελετημένες επενδυτικές κινήσεις, δημιουργούμε σταθερά ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών logistics centres, με προτεραιότητα την μεγιστοποίηση των αποδόσεων και με έμφαση στην υπεύθυνη ανάπτυξη της Eταιρείας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 6 Ιουλίου ξενικάει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Trastor

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά την συνεδρίαση της 02.07.2020 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 41.350.798 νέων μετοχών.