ΓΔ: 1009.36 0.53% Τζίρος: 1.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:32:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ανανέωση συνεργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την Πυροσβεστική

Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται από κοινού με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλίας, ενισχύουν τα επίπεδα απόκρισης αμφότερων σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης.

Ασκήσεις επί χάρτου και στο πεδίο, καθώς επίσης εκπαιδευτικά προγράμματα για την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας, προγραμματίζει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ μαζί με το Πυροσβεστικό Σώμα Θεσσαλίας, φέτος, όπως κάθε χρόνο.

Σημειώνεται πως η εταιρεία καταρτίζει ετήσιο προγραμματισμό ασκήσεων επιχειρησιακής ετοιμότητας, οι οποίες στοχεύουν στη συνολική ετοιμότητα των δομών της. Οι ασκήσεις προσομοιώνουν τη διακοπή των δραστηριοτήτων της Εταιρείας από την εκδήλωση έκτακτων περιστατικών και αποσκοπούν στη διασφάλιση της επιχειρησιακής της συνέχειας.

Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται από κοινού με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλίας, ενισχύουν τα επίπεδα απόκρισης αμφότερων σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, γεγονός που αποτέλεσε το επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του Γενικού Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και του Περιφερειακού Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας, Αρχιπυράρχου κ. Νικόλαου Μπάλση.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο κ. Μπάλσης επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Γενικό Διευθυντή, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της ΕΔΑ ΘΕΣΣ προς το Πυροσβεστικό Σώμα. Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τέτοιες δράσεις ευνοούν την ασφαλή λειτουργία των δικτύων διανομής και ωφελούν τους πολίτες σε καταστάσεις κρίσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΔΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μνημόνιο συνεργασίας με το υπουργείο Πολιτισμού υπέγραψε η ΕΔΑ Αττικής

Η ΕΔΑ Αττικής θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες υποστήριξης στις υπηρεσίες και τους φορείς του υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού σε θέματα που άπτονται της ενίσχυσης της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας.
EDA Attikis, fysiko aerio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΔΑ Αττικής: Δημοπράτηση δύο έργων για επέκταση δικτύου διανομής

Τα έργα αφορούν την κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου χαμηλής και μέσης πίεσης, καθώς και εργασίες λειτουργίας και συντήρησης του δικτύου διανομής και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 4,96 εκατ. ευρώ.