ΑΕΓΕΚ: Εμπλοκή στη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του 2019

Παραμένουν τα προβλήματα που οδήγησαν στην αδυναμία δημοσίευσης. Σε αναστολή παραμένει η μετοχή της κατασκευαστικής, ενώ έχει επιβληθεί πρόστιμα από την Επ. Κεφαλαιαγοράς.

Ανέφικτη παραμένει η δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΑΕΓΕΚ, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, τονίζοντας πως συνεχίζουν οι προσπάθειες για την εξεύρεση λύσεων και την ολοκλήρωση των δημοσιεύσεων.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΓΕΚ, σε συνέχεια της από 25/6/2020 ανακοίνωσής της, σχετικά με την αδυναμία της να δημοσιεύσει εμπρόθεσμα τις χρηματοοικονομικές καταστάσεις χρήσεως 2019 και τις αιτίες που την προκάλεσαν, δυστυχώς, παρά τις μέχρι τούδε προσπάθειές της, αφενός δεν έχει μέχρι σήμερα επιτευχθεί η επίλυση των προβλημάτων που προκάλεσαν την δυσχερή αυτή κατάσταση, ούτως ώστε καθίσταται ακόμη ανέφικτη η παραπάνω δημοσίευση, αφετέρου και για τους ίδιους λόγους και αιτιάσεις, δεν θα μπορέσει να δημοσιεύσει έγκαιρα την εξαμηνιαία έκθεσή της για το α' εξάμηνο του 2020.

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζονται αταλάντευτα οι προσπάθειες της εταιρείας για την εξεύρεση λύσεων και την ολοκλήρωση και των δύο δημοσιεύσεων.

Σημειώνεται πως στην εταιρεία έχει επιβληθεί πρόστιμο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη μη δημοσίευση των στοιχείων ύψους 20.000 ευρώ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναστολή εργασιών στην Πίνδος λόγω κορονοϊού

Η Πίνδος σε ανακοίνωση της τονίζει πως το κλείσιμο της μονάδας γίνεται προληπτικά έπειτα από την εμφάνιση 4 ασυμπτωματικών κρουσμάτων σε εργαζομένους. Διασφαλισμένη η τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας.