Φώτο: ΗΡΩΝ

Νέα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας από τον ΗΡΩΝ

Η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας ΗΡΩΝ, συμμετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος ανακοινώνοντας τα νέα Προγράμματα EcoUP.

Με στόχο την προώθηση της πράσινης ενέργειας, καθώς και την ενεργή συμμετοχή στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ο ΗΡΩΝ σχεδίασε τη νέα σειρά πράσινων προγραμμάτων και υπηρεσιών που είναι διαθέσιμα για όλους.

Ο ΗΡΩΝ με τα νέα Προγράμματα EcoUP δίνει τη δυνατότητα στα νοικοκυριά αλλά και τις επιχειρήσεις να καταναλώνουν ρεύμα το οποίο παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. 

Ειδικότερα, με το EcoUPforHOMEοι οικιακοί καταναλωτές εξασφαλίζουν:

  • 45% έκπτωση στις ανταγωνιστικές χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας επιβραβεύοντας τη συνέπεια στην εξόφληση του λογαριασμού  
  • Καμία χρονική δέσμευση στη σύμβαση παροχής ηλεκτρικής ενέργειας

Επιπλέον προνόμια:

  • 20 ευρώ Δώρο για κάθε χρόνο παραμονής στο πρόγραμμα 
  • Μηδενική εγγύηση μέσω της ενεργοποίησης της πάγιας εντολής
  • Πράσινη Πιστοποίηση, η οποία παρέχεται 1 φορά το χρόνο από τον ΗΡΩΝΑ και εγγυάται ότι η ενέργεια που καταναλώνεται παράγεται από συγκεκριμένες εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
  • 1 δένδρο για κάθε έτος παραμονής στο πρόγραμμα. Ο ΗΡΩΝ κάθε χρόνο αναλαμβάνει για κάθε πελάτη EcoUP, τη φύτευση 1 δένδρου, λαμβάνοντας μέρος σε δενδροφυτεύσεις και δράσεις εταιρικής ευθύνης σε συνεργασία με Περιβαλλοντικούς Φορείς
  • E-BILL: o λογαριασμός κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος εκδίδεται μόνο ηλεκτρονικά συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στον περιορισμό της χρήσης του χαρτιού και στην προστασία του περιβάλλοντος

Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και η καθαρή ενέργεια αφορούν και τις επιχειρήσεις. Ο ΗΡΩΝ με το πρόγραμμα EcoUP for BUSINESS, βρίσκεται δίπλα και στις επιχειρήσεις που θέλουν να συνδυάσουν την οικονομία στις λειτουργικές τους δαπάνες με την «πράσινη» ηλεκτρική ενέργεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συμφωνία Ελλάκτωρ - ΕDP Renewables για αιολικά πάρκα 900 ΜW

Σχηματίζεται ένα επιχειρηματικό όχημα με ισχυρή κεφαλαιακή βάση και πρόσβαση στις διεθνείς αγορές χρήματος, το οποίο διασφαλίζει την απρόσκοπτη υλοποίηση του εν λόγω «πράσινου» επενδυτικού προγράμματος.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τέρνα Ενεργειακή: Μειοδότησε για τη μετατροπή του Αη Στράτη σε «πράσινο νησί»

Το έργο αφορά τη λειτουργία ενός Υβριδικού Σταθμού ηλεκτροπαραγωγής από ΑΠΕ και ενός ολοκληρωμένου συστήματος τηλεθέρμανσης για τον οικισμό. Στα 7,7 εκατ. ο προϋπολογισμός του έργου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EcoHeat: Η ολοκληρωμένη λύση από τον ΗΡΩΝA για Φυσικό Αέριο στο σπίτι

Το νέο πρόγραμμα EcoHeat δίνει τη δυνατότητα στους οικιακούς καταναλωτές να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο οικονομικά πακέτα άτοκης χρηματοδότησης εξοπλισμού “Economy” & “Premium”, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και το κόστος του λέβητα.