ΓΔ: 899.42 0.53% Τζίρος: 88.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Optima bank: 23 καταστήματα σε λιγότερο από έναν χρόνο

«Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε με αισιοδοξία, μέσα από σταθερά, σίγουρα βήματα», δήλωσε ο Δημήτρης Κυπαρίσσης, CEO της Optima bank.

Εικοσιτρία καταστήματα θα αριθμεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου η Optima bank. Η νέα τράπεζα υποδέχθηκε το φθινόπωρο με 2 νέα καταστήματα: Στον Εύοσμο, που αποτελεί το τρίτο κατά σειρά του δικτύου της στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και στη Νέα Ιωνία Αττικής. Το αμέσως προσεχές διάστημα η Optima bank θα διευρύνει την παρουσία της στην Αττική, με τη λειτουργία καταστήματος και στο Περιστέρι.

Σε λιγότερο από έναν χρόνο από τη λειτουργία του πρώτου της καταστήματος, η Optima bank, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων πάνω στο οποίο βασίζει τη διαφορετική, βέλτιστη τραπεζική εμπειρία που παρέχει σε κάθε επαφή με τους πελάτες της. 

«Δίνοντας έμφαση στην άνεση, την ιδιωτικότητα και την ταχύτητα, η Optima bank συνεχίζει την υλοποίηση του αναπτυξιακού της σχεδίου, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της προς ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με σύμμαχο την τεχνολογία και πάντα με γνώμονα τη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης, η Optima bank αφήνει οριστικά πίσω της τη χρήση χαρτιού. Μέσα από τη χρήση tablet και ψηφιακής υπογραφής σε κάθε συναλλαγή, η τράπεζα εγκαινιάζει ένα paperless οικοσύστημα, με στόχο ένα μέλλον πιο φιλικό για το περιβάλλον», αναφέρει. 

Ο κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης, CEO της Optima bank, δήλωσε σχετικά: «Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε με αισιοδοξία, μέσα από σταθερά, σίγουρα βήματα. Με στόχο να παρέχουμε αυτό που πραγματικά αναζητούν σήμερα οι επιχειρήσεις και οι ιδιώτες από μια τράπεζα, η Optima bank εξελίσσεται διαρκώς, επενδύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα, την Οικονομία, τις επιχειρήσεις». 

Διευθύνσεις νέων καταστημάτων:

  • Νέα Ιωνία (Αττικής): Λεωφόρος Ηρακλείου 346
  • Εύοσμος: 28ης Οκτωβρίου 31 
  • Περιστέρι: Παναγή Τσαλδάρη 16-20
Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ