ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:06:18 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Άνθρωποι και Αριθμοί

Νέα έκδοση με στοιχεία για τον ασφαλιστικό κλάδο

Οι Εκδόσεις Δ. Ρουχωτάς & ΣΙΑ ΟΕ κυκλοφορούν για 27η χρονιά την Ετήσια Έκδοση «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας».

Οι Εκδόσεις Δ. Ρουχωτάς κυκλοφορούν για 27η χρονιά την Ετήσια Έκδοση «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας», με στοιχεία για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Συγκεκριμένα, στις 252 σελίδες της έκδοσης περιλαμβάνονται:

  • Παραγωγικά μεγέθη ανά κλάδο ασφάλισης 37 ασφαλιστικών εταιρειών (19 εταιρείες ασφαλίσεων Ζωής και 32 ασφαλίσεων κατά Ζημιών) και τα μερίδια αγοράς τους για το 2018.
  • Οικονομικά στοιχεία 35 ασφαλιστικών εταιρειών.
  • Ο Κύκλος Εργασιών και τα Κέρδη (Ζημιές) προ φόρων 104 εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
  • Βιογραφικά 43 επικεφαλής ασφαλιστικών εταιρειών και φορέων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
  • 104 Μεσίτες Ασφαλίσεων & 806 Ασφαλιστικοί Πράκτορες, μέλη 21 συλλογικών φορέων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης (ΕΑΔΕ, ΣΕΜΑ, ΠΟΑΔ, ΕΕΑΕ, ΣΑΔΧ, κ.ά.).
  • Αναλυτική στελέχωση 80 ασφαλιστικών εταιρειών (50 από αυτές δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και 30 στην Κύπρο), μέλη επίσης των Ενώσεων, Συνδέσμων και Ομοσπονδιών της ελληνικής και κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς (ΕΑΕΕ, ΣΑΕΚ, Ενώσεις Αναλογιστών, κ.ά.).
  • Οι Εποπτικοί και άλλοι φορείς της ασφαλιστικής αγοράς (ΤτΕ, Επικουρικό Κεφάλαιο, Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, κ.ά).
  • Η πιο πρόσφατη ασφαλιστική νομοθεσία.

Η έκδοση «Άνθρωποι και Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας» αποτελεί έναν χρηστικό οδηγό επικοινωνίας και ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών του χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού κλάδου –και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε με την κα Νίκη Πρωτονοτάριου (T 210 6196 879 [email protected])

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

αττικές εκδόσεις
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις Αττικές Εκδόσεις το 100% της εταιρείας Ιονικές Εκδόσεις

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των 225.000,00 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις ΑΕ και δεν υπερβαίνει το 30% των ιδίων κεφαλαίων της.