Φώτο: Άνθρωποι και Αριθμοί

Νέα έκδοση με στοιχεία για τον ασφαλιστικό κλάδο

Οι Εκδόσεις Δ. Ρουχωτάς & ΣΙΑ ΟΕ κυκλοφορούν για 27η χρονιά την Ετήσια Έκδοση «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας».

Οι Εκδόσεις Δ. Ρουχωτάς κυκλοφορούν για 27η χρονιά την Ετήσια Έκδοση «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας», με στοιχεία για τον ασφαλιστικό κλάδο.

Συγκεκριμένα, στις 252 σελίδες της έκδοσης περιλαμβάνονται:

  • Παραγωγικά μεγέθη ανά κλάδο ασφάλισης 37 ασφαλιστικών εταιρειών (19 εταιρείες ασφαλίσεων Ζωής και 32 ασφαλίσεων κατά Ζημιών) και τα μερίδια αγοράς τους για το 2018.
  • Οικονομικά στοιχεία 35 ασφαλιστικών εταιρειών.
  • Ο Κύκλος Εργασιών και τα Κέρδη (Ζημιές) προ φόρων 104 εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
  • Βιογραφικά 43 επικεφαλής ασφαλιστικών εταιρειών και φορέων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
  • 104 Μεσίτες Ασφαλίσεων & 806 Ασφαλιστικοί Πράκτορες, μέλη 21 συλλογικών φορέων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης (ΕΑΔΕ, ΣΕΜΑ, ΠΟΑΔ, ΕΕΑΕ, ΣΑΔΧ, κ.ά.).
  • Αναλυτική στελέχωση 80 ασφαλιστικών εταιρειών (50 από αυτές δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και 30 στην Κύπρο), μέλη επίσης των Ενώσεων, Συνδέσμων και Ομοσπονδιών της ελληνικής και κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς (ΕΑΕΕ, ΣΑΕΚ, Ενώσεις Αναλογιστών, κ.ά.).
  • Οι Εποπτικοί και άλλοι φορείς της ασφαλιστικής αγοράς (ΤτΕ, Επικουρικό Κεφάλαιο, Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής, κ.ά).
  • Η πιο πρόσφατη ασφαλιστική νομοθεσία.

Η έκδοση «Άνθρωποι και Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας» αποτελεί έναν χρηστικό οδηγό επικοινωνίας και ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών του χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού κλάδου –και όχι μόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε με την κα Νίκη Πρωτονοτάριου (T 210 6196 879 [email protected])

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι Αττικές Εκδόσεις εξαγόρασαν την «The Toc Digital Media»

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των 399.900 ευρώ. Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας «The Toc Digital Media Υπηρεσίες Ενημέρωσης ΑΕ» είναι η λειτουργία και εκμετάλλευση των ιστοσελίδων www.thetoc.gr και www.womantoc.gr.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δίμηνη αναβολή στη δίκη για την «Ναυτεμπορική»

Η διοίκηση της εταιρείας ισχυρίζεται ότι συζητεί με ενδιαφερόμενο επενδυτή για σχέδιο αναδιάρθρωσης με βάση το άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα. «Δεν εξυπηρετεί κανέναν η αναβολή», δηλώνει τραπεζική πηγή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σχέδιο διάσωσης με νέο επενδυτή από την Ναυτεμπορική

Σε ελεγκτική εταιρεία εγνωσμένου κύρους ανατίθεται η εκπόνηση σχεδίου αναδιοργάνωσης και η αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή. Στις 24 Σεπτεμβρίου συζητείται η αίτηση της Eurobank για ειδική διαχείριση.