Φώτο: Shutterstock

Καραμολέγκος: Πώληση μεριδίου 9,5% από την Αρτοποιία Στ. Νένδος 

Μετά την πώληση τόσο η Αρτοποιία Στ. Νένδος, όσο και ο κ. Στ. Νένδος ως ιδιώτης, δεν έχουν, πλέον, δικαιώματα ψήφου στην Καραμολέγκος.

Στην πώληση συνολικού ποσοστού 9,5% της εταιρείας Καραμολέγκος προχώρησε η Αρτοποιία Στ. Νένδος αλλά και προσωπικά ο κ. Νένδος, όπως διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη. 

Πιο συγκεκριμένα η Αρτοποιία Στ. Νένδος προχώρησε σε πώληση μεριδίου 7,875% και ο κ. Νένδος, ως ιδιώτης, σε αντίστοιχη πώληση μεριδίου 1,630%.

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζονται τα ακόλουθα: «Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος σε συνέχεια της από 19.10.2020 ενημέρωσης που έλαβε από τους μετόχους της Σταύρος Νένδος Αρτοποιία και Νένδος Σταύρος (φυσικό πρόσωπο), με ημερομηνία συναλλαγής 15.10.2020, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι δυο οντότητες προέβησαν στην πώληση του συνόλου των ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα ψήφου που κατείχαν στην Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος στις 15.10.2020, το οποίο αντιπροσωπεύει ποσοστό 7,875% και 1,630% αντίστοιχα και συνολικά 9,505% του συνόλου των μετοχών της εισηγμένης. Σημειώνεται ότι ο Κος Σταύρος Νένδος είναι πλεοψηφών και ελέγχων μέτοχος της Εταιρείας ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΕΝΔΟΣ ΑΕ.

Μετά την ως άνω συναλλαγή οι Σταύρος Νενδος Α.Ε. Αρτοποιία και Νένδος Σταύρος (φυσικό πρόσωπο) έπαψαν να κατέχουν δικαιώματα ψήφου στην Αρτοβιομηχανια Καραμολέγκος Α.Ε.».  

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σωληνουργεία Τζιρακιάν: Καμία επίπτωση από την πανδημία

Καμία επίπτωση στη λειτουργία της ή στα οικονομικά μεγέθη λόγω της πανδημίας η Σωληνουργεία Τζιρακιάν που εκτιμά ότι το τρέχον οικονομικό έτος θα εκπληρωθούν οι οικονομικοί και επιχειρηματικοί στόχοι που έχουν τεθεί.