ΓΔ: 1430.35 0.44% Τζίρος: 14.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:24:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Aegean: Αναστολή των πτήσεων από και προς τη Θεσσαλονίκη 

Η αναστολή των πτήσεων ξεκινά από σήμερα και έως τις 17 Νοεμβρίου, μετά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην περιοχή, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Την αναστολή όλων των πτήσεων της από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η Aegean, με δεδομένα τα νέα περιοριστικά μέτρα που τίθεται σε ισχύ, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη. 

Η αναστολή θα ισχύσει από σήμερα 3/11 έως και τις 17/11, δηλαδή στο διάστημα που είναι σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της «Σε συνέχεια της ανακοίνωσης νέων έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την περιοχή της Θεσσαλονίκης από την ελληνική πολιτεία, η AEGEAN ανακοινώνει ότι υποχρεούται να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή των δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από 3/11/2020 έως 17/11/2020.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική οδηγία (NOTAM) της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 18:00 έως την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 23:59, αναστέλλονται όλες οι επιβατικές πτήσεις του δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι επιβάτες που έχουν εισιτήριο για αυτήν την περίοδο, θα ενημερωθούν για τις επιλογές τους είτε απευθείας από την εταιρεία με προσωποποιημένο μήνυμα είτε από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aegean: Αναβάθμιση του Business Lounge στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας «θα καλωσορίζει τους επιβάτες με επιλεγμένα τοπικά κεράσματα, προϊόντα, κρασιά και ποτά από εκλεκτούς παραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλο μέρισμα από την Aegean για το 2023, διανέμει συνολικά 67,6 εκατ.

Εκτίναξη της καθαρής κερδοφορίας κατά 58% και διανομή του 40% των κερδών στους μετόχους, αφού πλέον έχουν αποπληρωθεί τα warrants του Δημοσίου. Στα 0,75 ευρώ ανά μετοχή το μέρισμα από τα κέρδη του 2023.
aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πέρασε σε κέρδη η Aegean το β' τρίμηνο κόντρα στο κόστος καυσίμων

Η μεγάλη αύξηση της επιβατικής κίνησης επέτρεψε στην αεροπορική εταιρεία να εμφανίσει κέρδη το β' τρίμηνο, ενώ συνολικά στο εξάμηνο παρουσίασε ζημιές, μειωμένες σε σχέση με το 2021. Υπερδιπλάσιο το κόστος των καυσίμων.