ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Aegean: Αναστολή των πτήσεων από και προς τη Θεσσαλονίκη 

Η αναστολή των πτήσεων ξεκινά από σήμερα και έως τις 17 Νοεμβρίου, μετά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην περιοχή, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Την αναστολή όλων των πτήσεων της από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε η Aegean, με δεδομένα τα νέα περιοριστικά μέτρα που τίθεται σε ισχύ, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη. 

Η αναστολή θα ισχύσει από σήμερα 3/11 έως και τις 17/11, δηλαδή στο διάστημα που είναι σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού. 

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της «Σε συνέχεια της ανακοίνωσης νέων έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την περιοχή της Θεσσαλονίκης από την ελληνική πολιτεία, η AEGEAN ανακοινώνει ότι υποχρεούται να προχωρήσει σε προσωρινή αναστολή των δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης από 3/11/2020 έως 17/11/2020.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική οδηγία (NOTAM) της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 18:00 έως την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 23:59, αναστέλλονται όλες οι επιβατικές πτήσεις του δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι επιβάτες που έχουν εισιτήριο για αυτήν την περίοδο, θα ενημερωθούν για τις επιλογές τους είτε απευθείας από την εταιρεία με προσωποποιημένο μήνυμα είτε από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aegean
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AEGEAN: Mετέφερε πάνω από 2,3 εκατ. επιβάτες Ιούλιο και Αύγουστο

Συνολικά, ο συντελεστής πληρότητας για την περίοδο βελτιώθηκε και πλέον ανέρχεται σε 71,7%. Ωστόσο ο συγκεκριμένος δείκτης παραμένει σημαντικά μειωμένος συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, που ήταν 87.2%.