ΓΔ: 903.33 0.85% Τζίρος: 55.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Cenergy: Νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου ο Xavier Bedoret

Ο κ. Bedoret αντικαθιστά τον Jacques Moulaert ο οποίος απεβίωσε, ενώ θέση στο διοικητικό συμβούλιο αναλαμβάνει και η κα . Margaret Zakos. 

Την αντικατάσταση τόσο του προέδρου της όσο και ενός μέλους του διοικητικού της συμβουλίου, μετά τον θάνατο του Jacques Moulaert ανακοίνωσε η Cenergy. 

Νέος πρόεδρος, σε αντικατάσταση του εκλιπόντος αναλαμβάνει ο κ. Xavier Bedoret, ενώ μέλος του διοικητικού συμβουλίου ορίζεται η κα Margaret Zakos.

Αναλυτικά την ανακοίνωση τονίζεται ότι «η Cenergy Holdings SA ανακοινώνει ότι συνεπεία του θανάτου του Jacques Moulaert, Προέδρου του  Διοικητικού Συμβουλίου της, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε στις 16 Νοεμβρίου 2020 και  αποφάσισε τα ακόλουθα: α) την εκλογή της κας. Margaret Zakos ως μέλους του Διοικητικού  Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του Jacques Moulaert, και β) τον ορισμό του κ. Xavier Bedoret ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του Jacques Moulaert.  Όλες οι αποφάσεις έχουν άμεση ισχύ». 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Solinourgia Korinthou
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Cenergy: Παραδίδει τον πρώτο πιστοποιημένο αγωγό υδρογόνου στην Ιταλία

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Σωληνουργεία Κορίνθου και της Snam ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα απαραίτητα βήματα που επιτρέπουν στους αγωγούς αερίου να πιστοποιηθούν για τη μεταφορά έως και 100% υδρογόνου.
cenergy-ellinika kalwdia-hellenic cables-energeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υποβρύχιο καλώδιο για το Kafireas ΙΙ θα κατασκευάσει η Hellenic Cables

Η παραγωγή των καλωδίων πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και η υλοποίηση του έργου, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και προστασίας του υποβρύχιου καλωδίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2022.