ΓΔ: 876.35 0.74% Τζίρος: 44.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Lamda Helix: Ενίσχυση του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Lamda Hellix ανακοινώνει την ενίσχυση του Διοικητικού της Συμβουλίου με τον Αλέξανδρο Μπεχράκη ως νέο Εκτελεστικό Μέλος και τον Roland Nicklaus ως ανεξάρτητο μη-Εκτελεστικό Μέλος.

Η Lamda Hellix ανακοινώνει την ενίσχυση του Διοικητικού της Συμβουλίου με τον Αλέξανδρο Μπεχράκη ως νέο Εκτελεστικό Μέλος και τον Roland Nicklaus ως ανεξάρτητο μη-Εκτελεστικό Μέλος.

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης είναι μέλος της ομάδα διοίκησης της Lamda Hellix από το 2011 και από τον Ιανουάριο του 2019 κατέχει τον τίτλο του Chief Commercial & Chief Technology Officer. Νωρίτερα αποτέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος για 13 έτη της Cisco σε ρόλους Engineering, Business Development, Sales & Marketing για την Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα.

Ο Roland Nicklaus διαθέτει 25ετή εμπειρία στην επενδυτική τραπεζική σε εταιρείες όπως Rothschild, HSBC και τελευταία στην RBC ως Head του τομέα TMT στην Ευρώπη. Έχει διαχειριστεί ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου με επιχειρήσεις υψηλής κεφαλαιοποίησης καθώς και κορυφαίων ιδιωτικών επενδυτικών εταιρειών και κεφαλαίων υποδομής, κυρίως στους τομείς της τεχνολογίας, των ΜΜΕ και των ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιών. Ο Roland έχει υπάρξει σύμβουλος σε περισσότερες από 50+ συγχωνεύσεις και εξαγορές, 20+ ειδικές χρηματοδοτήσεις εταιρειών μέσω τραπεζών και κεφαλαιαγορών και 15+ εισαγωγές επιχειρήσεων σε Χρηματιστήρια με συνολικό όγκο συναλλαγών που υπερβαίνει τα €150 δις.

Ο Απόστολος Κάκκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω τον Roland και τον Αλέξανδρο στο Διοικητικό μας Συμβούλιο. Ο Roland διαθέτει απαράμιλλη γνώση του τομέα Technology Media & Telecoms στην Ευρώπη προσθέτοντας σημαντική εμπειρία στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Ο Αλέξανδρος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας διοίκησης της εταιρείας, αλλά και ως μέλος πλέον του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει εκτεταμένη γνώση των σημαντικών στρατηγικών αναπτυξιακών στόχων της εταιρείας και έχει αναλάβει την ευθύνη του digital transformation. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία και των δύο στο Διοικητικό Συμβούλιο θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτάχυνση της επίτευξης των στόχων ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς».

Ο Roland σχολίασε: «Η Lamda Hellix είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα επιτυχημένου επιχειρείν σε μια χώρα όπου μέχρι πρόσφατα αντιμετώπιζε βαθιά οικονομική κρίση. Παρά τις δυσκολίες, έχει καταφέρει όχι μόνο να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά των data center αλλά επίσης να διευρύνει το portfolio των υπηρεσιών της μέσω αλλεπάλληλων επενδύσεων και μακροχρόνιας δέσμευσης στην αγορά. Είμαι πολύ ευτυχής που γίνομαι μέλος της Lamda Hellix, ειδικά τώρα που η ελληνική κοινωνικο-οικονομική κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά. Είμαι έτοιμος να υποστηρίξω τον Απόστολο και την ομάδα του επιταχύνοντας περαιτέρω τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρείας».

Ο Αλέξανδρος ανέφερε σχετικά: «Η Lamda Hellix μέσα από μια σειρά στρατηγικών επενδύσεων σε υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό και καινοτομία, έχει καταφέρει να είναι ο μεγαλύτερος ουδέτερος πάροχος υπηρεσιών data center στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Τα σχέδιά μας περιλαμβάνουν περαιτέρω επέκταση των υπηρεσιών μας επενδύοντας ταυτόχρονα στην ψηφιακή ανάπτυξη & μετασχηματισμό των πελατών μας καθιστώντας την το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης Hybrid Cloud υποδομών και υπηρεσιών Managed ICT. Είμαι χαρούμενος που μέσω και της ένταξής μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Lamda Hellix θα υποστηρίξω ακόμη πιο δυναμικά τα επόμενα βήματα της εταιρείας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

vodafone-kotsovolos
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψηφιακός μετασχηματισμός των καταστημάτων Κωτσόβολος από την Vodafone

Το νέο δίκτυο, σύμφωνα με την Vodafone, καλύπτει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας στα σημεία επαφής της εταιρείας με τους καταναλωτές και εξασφαλίζει την ευελιξία και την δυνατότητα κλιμάκωσης που απαιτεί ένας σύγχρονος retailer.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Στις 2 Ιουλίου η καταβολή του μερίσματος 0,68 ευρώ

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς δικαίωμα στο μέρισμα. Δικαιούχοι του  μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι Μέτοχοι της Εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων κατά την 28η Ιουνίου 2021 (Record Date).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Έργο αναβάθμισης υποδομών και κυβερνοασφάλειας για την Τρ. Χανίων

Το έργο τριετούς διάρκειας, περιλαμβάνει , μεταξύ άλλων, την αντικατάσταση του εξοπλισμού δικτύων, δεδομένων και φωνής, τόσο στα κεντρικά γραφεία, όσο και στα καταστήματα και τα ΑΤΜ’s της Τράπεζας.