ΓΔ: 881.59 0.41% Τζίρος: 16.72 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:38:38 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
forthnet, nova
Φωτο; Nova.gr

Forthnet: Παραιτήθηκε το ΔΣ - Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Δ. Τζελέπης

Αποχώρησε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Έχει ήδη συγκληθεί Γενική Συνέλευση στις 11 Δεκεμβρίου, με θέμα, μεταξύ άλλων, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Τη λύση της συνεργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Forthnet, στις 20/11/2020, κατόπιν της απόκτησης συμμετοχής από τo United Group σε ποσοστό που ανέρχεται περίπου στο 80% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ εξέλεξαν ομόφωνα τον κύριο Δημήτριο Τζελέπη, μέχρι το σημείο εκείνο Chief Financial Officer της εταιρείας, ως νέο μέλος σε αντικατάσταση (και για το υπόλοιπο της θητείας) του Πάνου Παπαδόπουλου. Κατόπιν των ανωτέρω, τα μέλη συμφώνησαν την εκ νέου συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Μετά από επικοινωνία με το νέο μέτοχο και αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι ως άνω διαδικασίες, τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (με εξαίρεση το νεοεκλεγέντα αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Δημήτριο Τζελέπη) υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Υπενθυμίζεται στο επενδυτικό κοινό ότι έχει ήδη συγκληθεί Γενική Συνέλευση στις 11 Δεκεμβρίου 2020 με θέμα, μεταξύ άλλων, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Τζελέπης ανέλαβε αμέσως τα καθήκοντα του και, σύμφωνα με το καταστατικό, θα εκπροσωπεί την εταιρεία και θα ασκεί τις καταστατικές του αρμοδιότητες για τη διαχείριση των εταιρικών υποθέσεων μέχρι τη συγκρότηση του νέου ΔΣ την 11η Δεκεμβρίου 2020.

Συνοπτικό βιογραφικό διευθύνοντος συμβούλου

Ο κ. Τζελέπης διαθέτει πλούσια εργασιακή εμπειρία κυρίως σε τηλεπικοινωνίες και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, έχοντας υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης σε μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες και τράπεζες (Procter & Gamble, Merrill Lynch, NBG Group, Alpha Bank, OTE Group κλπ.). Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1967 και διαθέτει MBA in Finance από το Cass Business School, Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

United Group: Αυξημένη κερδοφορία για την μητρική της Forthnet

H Forthnet δημιούργησε το 14% των εσόδων του ομίλου. Η είσοδος της United Group στην Κροατία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα αύξησε τη συνολική αγορά που εξυπηρετεί η Εταιρεία περίπου στους 40 εκατομμύρια ανθρώπους.