ΓΔ: 911.98 0.06% Τζίρος: 1.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:43:42 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

H εκπροσώπηση των αθηναϊκών startup στο φετινό Web Summit στη Λισαβόνα

Δυναμική παρουσία θα έχουν και φέτος οι νεοφυείς επιχειρήσεις στο Web Summit, στη Λισαβόνα, σε μια προσπάθεια στοχευμένης εξωστρέφειας και επίτευξης αποτελεσμάτων στην κατεύθυνση της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Tο οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων (startup) θα εκπροσωπηθεί και στο φετινό Web Summit στην Λισαβόνα. Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την υποστήριξη του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), έχουν οργανώσει αποστολή και παρουσία με περίπτερο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία έχει σκοπό την ενδυνάμωση του οικοσυστήματος, την στρατηγική στοχευμένης εξωστρέφειας και την επίτευξη αποτελεσμάτων στην κατεύθυνση της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Το Web Summit 2019 διοργανώνεται στη Λισαβόνα 04-07.11. (www.websummit.com). Αποτελεί μια συνάντηση Τεχνολογίας και Startup, που εξελίσσεται σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα παγκοσμίως (2018: 70.000 επισκέπτες). Στο πλαίσιο της παρουσίας της ελληνικής αποστολής θα υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης με επενδυτές αλλά και key stakeholders από τα διεθνή οικοσυστήματα. Η συγκεκριμένη διασύνδεση σε αυτό το δίπολο και μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις θα επιτρέψει ένα scale up στις προσπάθειες για ενδυνάμωση της εξωστρέφειας τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο όσο και σε κεντρικό επίπεδο λήψης πολιτικών αποφάσεων και ανάληψης πρωτοβουλιών.

Οι startups της ΘΕΑ που συμμετέχουν στην αποστολή είναι: Helvia Technologies, Nanometrisis, Parity Platform, VGL Esports.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ