Φώτο: Shutterstock

Fourlis: Στις 19 Νοεμβρίου ανακοινώνονται τα αποτελέσματα εννεαμήνου

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου πρόκειται να ανακοινωθούν τα οικονομικά στοιχεία εννεαμήνου της Fourlis, μέσω της ιστοσελίδας του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά και της εταιρείας, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης.

Στις 19 Νοεμβρίου θα γίνουν γνωστά τα οικονομικά στοιχεία του εννεαμήνου 2019 της εταιρείας Fourlis. Συγκεκριμένα, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του εννεαμήνου 2019, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μέσω εταιρικής παρουσίασης, μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χ.Α στην ιστοσελίδα της Ελληνικά Χρηματιστήρια (www.helex.gr) και της εταιρείας (www.fourlis.gr).

Ακόμα, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στις 17:00, θα γίνει τηλεδιάσκεψη (conference call) με αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές για τα αποτελέσματα του εννεαμήνου 2019.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καθαρά κέρδη εννεαμήνου 6 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο Όμιλος Fourlis

Τα οικονομικά αποτελέσματα του εννεαμήνου ανακοίνωσε ο Όμιλος Fourlis, ο οποίος παρουσίασε καθαρά κέρδη €6 εκατ. ευρώ ενώ η λιανική οικιακού εξοπλισμού και επίπλων (ΙΚΕΑ), παρουσίασε πωλήσεις € 218,1 εκατ. αυξημένες κατά 2,4%.