ΓΔ: 1419.25 -0.07% Τζίρος: 103.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

FOURLIS

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα εξελιχθεί σε περιφερειακό κόμβο στα logistics

Η επένδυση του ομίλου Inter IKEA στον Ασπρόπυργο έχει προϋπολογισμό της τάξης των 70 εκατομμυρίων ευρώ. Στο νέο διεθνές κέντρο διανομής θα δημιουργηθούν περίπου 100 μόνιμες θέσεις εργασίας, περιλαμβανομένων θέσεων υψηλής ειδίκευσης.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έπιασε τους στόχους ο όμιλος Φουρλή, τι προβλέπεται για το 2024

Η διαχείριση των λειτουργικών δαπανών και η μείωση του δανεισμού αποτελούν τις προτεραιότητες του ομίλου φέτος. Σε προχωρημένο επίπεδο οι εργασίες για το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στην Πάτρα, έξι πλέον τα σημεία της Holland & Barrett.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τι νέο φέρνει η Trade Estates στον κλάδο των ΑΕΕΑΠ του Χρηματιστηρίου

Υψηλό ποσοστό ελεύθερης διασποράς και δύο μερίσματα τον χρόνο για διανομή 80% - 90% των κερδών. Μεγάλο ποσοστό μισθωμάτων συνδέονται με τις πωλήσεις των ενοικιαστών. Αύριο ολοκληρώνονται οι εγγραφές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Trade Estates: Πλάνο δημιουργίας εμπορικών πάρκων σε 20 ελληνικές πόλεις

Οι νέοι μέτοχοι της Trade Estates θα εισπράξουν την υπεραξία από την πρόσφατη εξαγορά του εμπορικού πάρκου Smart Park, ενώ συνολικά επενδυτικά κεφάλαια ύψους 180 θα αξιοποιηθούν για τις δρομολογημένες επενδύσεις.
MARKET MAKER

Η εξωτερική πίεση στο ΧΑ, η άνοδος των τραπεζών και η «βουτιά» της Epsilon Net

Το κακό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές έκοψε τη φόρα του Γενικού Δείκτη, οι τράπεζες ξεχώρισαν μετά την πρόταση Eurobank στο ΤΧΣ για premium 18%. Οι κραδασμοί στην Epsilon Net και οι ρευστοποιήσεις στην Έλτον.
Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
MARKET MAKER

Οι αγοραστές έχουν κέφια, η αντίδραση της ΜΥΤΙΛ και οι διανομές των mezz

Τα νέα μεγάλα κέρδη της αγοράς με άλμα συναλλαγών, οι τραπεζικές μετοχές ξανά στο προσκήνιο, το ριμπάουντ της Mytilineos, η αντίδραση της Fourlis, το άλμα της Epsilon Net, οι ΓΣ των Phoenix και Sunrise για διανομές κερδών και η πολιορκία των 6 ευρώ από την ΕΧΑΕ.