ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
oikodomi, kataskeues
Φώτο: Shutterstock

Βιοτέρ: Επικυρώθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών η συμφωνία εξυγίανσης

Δεκτή έγινε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης της Βιοτέρ και της προβλεπόμενης πλειοψηφίας των πιστωτών της. 

Δεκτή έγινε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης της Βιοτέρ και της προβλεπόμενης πλειοψηφίας των πιστωτών της. 

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «Βιοτέρ Α.Ε.» στο πλαίσιο ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού γνωστοποιεί ότι με την υπ' αριθμόν 558/07.12.2020 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Εκούσια Δικαιοδοσία) έγινε δεκτή η από 30/03/2018 αίτηση επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης των αρ. 106' επ. Ν. 3588/2007 και επικυρώθηκε η από 30.03.2018 συμφωνία εξυγίανσης της εταιρείας «ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε.» και της εκ του νόμου προβλεπόμενης πλειοψηφίας των πιστωτών της, όπως αυτή τροποποιήθηκε από την από 14.02.2019 συμφωνία εξυγίανσης.

Όπως είχε γνωστοποιήσει πριν λίγες ημέρες η εταιρεία, τα τελευταία χρόνια (χρήσεις 2015-2020), συμπεριλαμβανομένης και της προ πανδημίας εποχής παρουσίαζε σημαντικά περιορισμένη δραστηριότητα λόγω της γενικότερης οικονομικής ύφεσης στον κλάδο της. Επομένως, οι αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας στα οικονομικά μεγέθη είναι ήσσονος σημασίας, οπότε και παρέλκει τυχόν ποσοτικοποίηση της επίδρασης αυτής, ανέφερε σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΟΤΕΡ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βιοτέρ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, με εξαετή θητεία παρατεινόμενη αυτόματα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη τακτική γενική συνέλευση.
oikodomi, kataskeues
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συρρίκνωση ζημιών για τη Βιοτέρ σε τρίμηνο και εννεάμηνο

Η εταιρεία, έχοντας ήδη περιορισμένη δραστηριότητα (κύκλο εργασιών), εκτιμά πως η επίδραση της πανδημίας στα οικονομικά μεγέθη και τις μελλοντικές δραστηριότητές της είναι ήσσονος σημασίας.
oikodomi, kataskeues
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βιοτέρ: Ήσσονος σημασίας οι επιπτώσεις της πανδημίας στα μεγέθη

Η πανδημία και όλες οι αρνητικές επιδράσεις αφορούν κυρίως σε επιχειρήσεις που η δραστηριότητα τους κυμαίνονταν σε συνήθη για την προ πανδημίας εποχή και όχι σε επιχειρήσεις, με ήδη περιορισμένη δραστηριότητα, τονίζει.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ίντεργουντ Ξυλεμπορία: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά 12,7 εκατ. ευρώ

Η επαναληπτική Γ.Σ. ενέκρινε την παροχή εξουσίας στο ΔΣ της εταιρείας για λήψη απόφασης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της και περιορισμού ή αποκλεισμού του δικαιώματος προτίμησης των υφιστάμενων μετόχων της.