ΓΔ: 902.09 0.10% Τζίρος: 46.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Euroxx: Με τιμή - στόχο στα 3,4 ευρώ ξεκινά κάλυψη του ΑΔΜΗΕ

Σύμφωνα με την ανάλυση της χρηματιστηριακής, η μετοχή παρέχει άμεση έκθεση στο υψηλής ανάπτυξης και περιορισμένου ρίσκου ελληνικό δίκτυο διανομής.

Τιμή - στόχο στα 3,4 ευρώ και σύσταση «overweight» ανακοίνωσε η Euroxx ανακοίνωσε για τον ΑΔΜΗΕ, διαβλέποντας περιθώριο ανόδου 36% από τα τρέχοντα επίπεδα.  

Σύμφωνα με την ανάλυση της χρηματιστηριακής, η μετοχή παρέχει άμεση έκθεση στο υψηλής ανάπτυξης και περιορισμένου ρίσκου ελληνικό δίκτυο διανομής. 

Η Euroxx επισημαίνει τη φθηνή αποτίμηση της μετοχής και το μεγάλο discount, ενώ όσον αφορά στο μέρισμα, προβλέπει μερισματική απόδοση 3,3 - 4,6% ως το 2024.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Manousakis - ADMIE
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μανουσάκης: Επενδύουμε σε ισχυρά δίκτυα για ασφαλή ενεργειακή μετάβαση

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ τόνισε ότι την τελευταία 4ετία, ο Διαχειριστής χτίζει ισχυρά ηλεκτρικά δίκτυα σε όλη τη χώρα, εξασφαλίζοντας σημαντικά οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη για όλους τους καταναλωτές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΔΜΗΕ: Ζητά μέριμνα για τη διασφάλιση επάρκειας ηλεκτρικής ενέργειας

Η ζήτηση ρεύματος αναμένεται να κυμανθεί στις 302 γιγαβατώρες και θα καλυφθεί κατά κύριο λόγο από τις μονάδες φυσικού αερίου (47%) και ανανεώσιμες πηγές (29%). Ακολουθούν οι εισαγωγές και τα υδροηλεκτρικά (από 9%) και οι λιγνιτικές μονάδες με 7%.
margaris-admie
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μάργαρης: Τεράστια όρεξη για επενδύσεις σε ΑΠΕ – Τσουνάμι αιτημάτων 8,5 GW

«Μια λύση που προκρίνουμε είναι η θεσμοθέτηση fast-track αδειοδοτήσεων σε έργα μείζονος σημασίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΑΔΜΗΕ.