Φώτο: Divani Caravel

Divani Caravel: Στη διάθεση των επισκεπτών οι Divine Acropolis View Σουίτες

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη παρουσιάζει έναν καινούργιο τύπο σουιτών στο Divani Caravel, τις Divine Acropolis View σουίτες, με θέα στον βράχο της Ακρόπολης.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη δημιούργησε τις νέες Divine Acropolis View σουίτες, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο στους επισκέπτες του Divani Caravel μια εμπειρία διαμονής με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη. 

Οι «Divine Acropolis Suites» χαρακτηρίζονται από κομψές γραμμές, όμορφη διακόσμηση και στοιχεία αρμονικά δεμένα μεταξύ τους. 

Κάθε σουίτα διαθέτει smart εξοπλισμό, ενώ οι σουίτες χαρακτηρίζονται επίσης από ευρύχωρο καθιστικό με τραπεζαρία, walk in ντουλάπα,  άνετο υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι και μαρμάρινο μπάνιο που παρέχει ξεχωριστό ντους και Jacuzzi.

Τέλος, η πλήρως επιπλωμένη ιδιωτική βεράντα 25τμ δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τον κατάφωτο ιερό βράχο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άνοιξες και πάλι τις πόρτες του σήμερα το Sofitel Athens Airport

Το ξενοδοχείο έχει υιοθετήσει ενισχυμένα υγειονομικά πρωτόκολλα “Health First” και πιστοποίηση από την TÜV Hellas/TÜV Nord ενώ παράλληλα εφαρμόζει διεθνή πρωτόκολλα της Accor και προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες σε συνεργασία με την AXA.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία του ξενοδοχείου The Modernist με την ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Βάσει της συμφωνίας θα υπάρχει πλήρης κάλυψη του προσωπικού σε επίπεδα πρόληψης και αντιμετώπισης του κορονοϊού ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα πραγματοποίηση δειγματοληψιών με αποτελέσματα εντός 15 λεπτών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απάντηση στην ΕΚΤΕΡ για την προσφυγή 2,85 εκατ. ευρώ δίνει η Ξενοδοχεία Πυραμίς ΑΤΕ

«Αρνούμαστε ότι οφείλουμε οποιοδήποτε ποσό στην ΕΚΤΕΡ Α.Ε., η δε εταιρία μας επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της από την όποια αθέτηση συμβατικών υποχρεώσεων της εν λόγω εταιρίας» αναφέρει η ανακοίνωση.