ΓΔ: 903.88 -0.47% Τζίρος: 51.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:48:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΟΛΘ

Αλλαγή στην οργάνωση του Εσωτερικού Ελέγχου του ΟΛΘ

O κ. Ελευθέριος Τσίντζας έχει επιλεγεί από το διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (The IIA) ως μέλος της Επιτροπής Διαμόρφωσης Εξετάσεων, ενώ θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου από την 11/01/2021.

O κ. Ελευθέριος Τσίντζας τοποθετείται ως νέος Εσωτερικός Ελεγκτής και Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, σε αντικατάσταση της Κας. Αναστασίας Καρύπη. 

Ο κ. Τσίντζας πληροί τις προϋποθέσεις του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου. Έχει 17ετή ενεργή εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο και εντάσσεται στην «ΟΛΘ Α.Ε.» προερχόμενος από την Alpha Bank Romania, όπου διατελούσε Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου από τον Αύγουστο του 2016. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Επιστήμη της Λογιστικής και Διοίκησης (MSc in Accounting and Management) από το Πανεπιστήμιο του Southampton, πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής (CIA), ενώ διαθέτει πιστοποιήσεις και από τον ευρύτερο χώρο του εσωτερικού ελέγχου (CFSA, CFE, CRMA).

Έχει επιλεγεί από το διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (The IIA) ως μέλος της Επιτροπής Διαμόρφωσης Εξετάσεων, θέση την οποία υπηρέτησε για έξι έτη. Ο κ. Τσίντζας θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου από την 11/01/2021.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Το 68,88% κατέχει πλέον η Belterra μετά τη δημόσια πρόταση

Κατά τη διάρκεια της περιόδου Αποδοχής, 58 μέτοχοι αποδέχθηκαν νόμιμα και έγκυρα τη Δημόσια Πρόταση, προσφέροντας συνολικά 189.447 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν το 1,88% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Kαλεί ενδιαφερόμενους για αξιοποίηση υφιστάμενων εγκαταστάσεων

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, κοινοπραξίες, συμπράξεις και ενώσεις οικονομικών φορέων, ενώ οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που θα κατατεθούν θα έχουν μη δεσμευτικό χαρακτήρα.