ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΛΘ

volos-limani

Λιμάνι Βόλου: Τα έργα για τις ζημιές και η σκληρή κόντρα των διεκδικητών

Έργα αποκατάστασης ύψους 6,2 εκατ. που θα διαρκέσουν ένα χρόνο πρέπει να ξεκινήσουν στο λιμάνι του Βόλου, μετά τις ζημιές από τον Daniel. Θα εξαντλήσει τα νομικά μέσα η Goldair για να μην πάρει το λιμάνι ΟΛΘ.
volos-limani
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Που οδηγεί η απόκτηση του 67% του λιμάνιου του Βόλου από τον ΟΛΘ

Στελέχη της λιμενικής αγοράς επισημαίνουν ότι τα δύο λιμάνια μπορούν να έχουν αλληλοσυμπληρωματική δράση σε όλους τους τομείς με στόχο την ανάπτυξη των διακινούμενων φορτίων αλλά και την ανάπτυξη και άλλων εμπορικών δράσεων.
volos-limani
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Στρατηγική επένδυση στο λιμάνι του Βόλου, έναντι τιμήματος 51 εκατ.

Η απόφαση για τη συμμετοχή στον συγκεκριμένο διαγωνισμό εναρμονίζεται με τους στρατηγικούς επιχειρηματικούς στόχους της ΟΛΘ Α.Ε. για την ανάπτυξη και παροχή ενός δικτύου συνδυασμένων μεταφορών.
OLTH, Thessaloniki, Limania
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα 8,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη για τον ΟΛΘ μειωμένα κατά 12,2%

Οι κύριοι λόγοι μείωσης της κερδοφορίας επικεντρώνονται στην μείωση διακίνησης φορτίων στο Συμβατικό Λιμάνι, καθώς και στην εγγραφή απομείωσης των 0,87 εκατ. της συμμετοχής στην θυγατρική ThPA Sofia EAD.
OLTH, Thessaloniki, Limania
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ακόμα έξι κρουαζιερόπλοια θα δέσουν τον Αύγουστο στο λιμάνι Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της κρουαζιέρας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης καθώς συνολικά φέτος είναι προγραμματισμένες 68 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, έναντι 61 το 2022 και μόλις 17 το 2021.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άναψε «πράσινο φως» για το master plan του λιμανιού της Θεσσαλονίκης

Εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης η εισήγηση για το σχέδιο ανάπτυξης του λιμανιού της Θεσσαλονίκης με τον αντιδήμαρχο της Τεχνικών Έργων να αναφέρει ότι από το 2016 υπάρχει θετική γνωμοδότηση για το έργο.
OLTH, Thessaloniki, Limania
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρον για το ποσοστό Σαββίδη στον ΟΛΘ εξέφρασε η HIG Capital

Στις προθέσεις του αμερικανικού fund είναι η δημιουργία κόμβων logistics στους λιμένες Αλεξανδρούπολης και Βόλου, ενώ επενδύει και στον κλάδο της φιλοξενίας, αγοράζοντας 3 ξενοδοχεία στην Κρήτη.