ΟΛΘ

limani_thessaloniki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναμέτρηση του ΟΛΘ με Αμερικανούς για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Προσφορά στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζεται να καταθέσει ο ΟΛΘ, παρότι η αμερικανική διπλωματία στηρίζει ανοικτά την κοινοπραξία της Black Summit και υπογραμμίζει την πολύπλευρη στρατηγική σημασία του λιμένα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Αύξηση κύκλου εργασιών παρά τη μείωση του όγκου διακινούμενων φορτίων

Τα EBITDA σημείωσαν πτώση κατά 4,8%, ενώ τα κέρδη μετά φόρων μειώθηκαν 2,4%. Συνεχίζεται ο σχεδιασμός και η μελέτη της επέκτασης του 6ου Προβλήτα, με τον σχετικό διαγωνισμό που έχει ήδη δημοσιευτεί.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εντός χρονοδιαγραμμάτων οι επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη σε αεροδρόμια, λιμάνι και σιδηρόδρομο

«Το επενδυτικό πρόγραμμα της Fraport συνεχίζεται κανονικά παρά την πανδημία του κορονοϊού», επισήμανε ο επικεφαλής της, A. Zinell, σημειώνοντας πως στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης υλοποιήθηκαν έργα 90 εκατ. ευρώ, που ολοκληρώνονται τέλος του 2020.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έως το τέλος Σεπτεμβρίου ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την ΔΕΘ

Για τη διεξαγωγή του πολιτικοοικονομικού φόρουμ σε αντικατάσταση της ακυρωθείσας φετινής 85ης ΔΕΘ και για την ανάπλαση της ΔΕΘ, συζήτησε με τον κ Μητσοτάκη ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Αναστάσιος Τζήκας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με κινεζικό πληροφοριακό σύστημα αναβαθμίζεται το λιμάνι Θεσσαλονίκης

συμφωνία ανάμεσα στον ΟΛΘ και τον κινεζικό όμιλο China Merchants Port για την εγκατάσταση ενός υπεσύγχρονου πληροφοριακού συστήματος, μέσω του οποίου θα ελέγχονται και θα εκτελούνται όλες οι λειτουργίες.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Kαταβολή μερίσματος €1,1115/μετοχή από 13 Ιουλίου

Ως ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων του μερίσματος «Record Date» ορίσθηκε η Τρίτη 7 Ιουλίου 2020.  Έναρξη πληρωμής του μερίσματος ορίσθηκε η Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 από την πληρώτρια τράπεζα «Eurobank A.E.».