ΓΔ: 907.72 0.40% Τζίρος: 13.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:57:32 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΟΛΘ

OLTH, Thessaloniki, Limania

ΟΛΘ: Αυξημένα κατά σχεδόν 19% τα καθαρά κέρδη του α' εξαμήνου

Αυξημένα τα έσοδα του ομίλου ως αποτέλεσμα των βελτιωμένων πρακτικών λειτουργικής διαχείρισης διακινουμένων εμπορευματοκιβωτίων και φορτίων του συμβατικού Λιμένα. Αλλαγές στο ΔΣ της ΟΛΘ Α.Ε. μετά την παραίτηση του μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., κ. FU Βaiqiao (Leon).
Karamanlis, Ypourgeio Ypodomon kai Metaforon
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Καραμανλής: Το 2028 η σύνδεση του ΟΛΘ με το σιδηροδρομικό δίκτυο

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μέχρι σήμερα απαιτούνταν 16 χρόνια για την ολοκλήρωση ενός σιδηροδρομικού έργου και υπογράμμισε ότι η σύνδεση με το δίκτυο θα αναδείξει τα λιμάνια της Β. Ελλάδας.
OLTH, Thessaloniki, Limania
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το έργο επέκτασης του Προβλήτα 6, το οποίο αναβαθμίζει τη θέση του Λιμένα της Θεσσαλονίκης όπου θα μπορεί πλέον να εξυπηρετεί πλοία χωρητικότητας έως 24.000 TEU.
OLTH, Thessaloniki, Limania
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλαγές στη διοίκηση της ΟΛΘ, πρόεδρος και διευθ. σύμβουλος ο Αθ. Λιάγκος

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση ο Εκτελεστικός Πρόεδρος, κ. Αθανάσιος Λιάγκος αναλαμβάνει το σύνολο των καθηκόντων του απερχόμενου Διευθύνοντος Συμβούλου-Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή κ. Franco Ν. Cupolo.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιταχύνεται η μετακίνηση εμπορευμάτων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Η συμφωνία μεταξύ της ΟΛΘ ΑΕ και του Α΄ Τελωνείου υπεγράφη με στόχο να περιορίσει τις σημαντικές καθυστερήσεις που καταγράφονται εδώ και χρόνια στην μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων από το λιμάνι.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο Σαββίδης και η Dubai Ports, το Βατερλό των αγοραστών και η Αττική Οδός

Οι συζητήσεις του Ιβάν Σαββίδη με την Dubai Ports για μεταβίβαση του ποσοστού που κατέχει στον ΟΛΘ, οι «καμμένοι» πρωινοί αγοραστές στο ΧΑ, το εντυπωσιακό ενδιαφέρον για την Αττική Οδό, οι απώλειες για τα Πλαστικά Θράκης και οι επιδράσεις των μέτρων Μητσοτάκη στις ενεργειακές εταιρείες.
OLTH, Thessaloniki, Limania
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ο ΟΛΘ, η Παρευξείνια, η ουκρανική κρίση, το μάζεμα στη Lamda και η Eurobank

Το δάνειο από ρωσική τράπεζα που τελικά δεν έλαβε ο ΟΛΘ, η μεγάλη έκθεση της Παρευξείνιας σε Ρωσία - Ουκρανία, οι αγοραστές που «σκούπισαν» τη Lamda, γιατί θορύβησε η πτώση της Eurobank και οι καθυστερήσεις για το αεροδρόμιο Καλαμάτας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε Mytilineos, Rover Maritime και HDK η κατασκευή του προβλήτα 6 του ΟΛΘ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΛΘ το έργο ύψους 150 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει την κατασκευή νέου πρόσθετου κρηπιδώματος μήκους 513 μέτρων και πρόσθετης χερσαίας ζώνης πλάτους 306,5 μέτρων καθώς και συμπληρωματικά έργα υποδομής.