ΓΔ: 906.57 0.50% Τζίρος: 49.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΗΡΑΚΛΗΣ

Αποχωρεί ο Τ. Αθανασόπουλος από τη θέση προέδρου της ΑΓΕΤ

Αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου ο Marcel Cobuz του ομίλου Lafarge Holcim, ο οποίος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, εποπτεύει και την Ελλάδα.

Την παραίτηση του Παναγιώτη (Τάκη) Αθανασόπουλου από τα καθήκοντα του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου, με ημερομηνία ισχύος την 31η Δεκεμβρίου 2020, ανακοίνωσε η ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2021 ο Marcel Cobuz, Head Region Europe του Ομίλου Lafarge Holcim, ο οποίος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, εποπτεύει και την Ελλάδα.

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον κ. Αθανασόπουλο για την εξαιρετική του συνεισφορά στον μετασχηματισμό της εταιρείας, την αναδόμηση του ομίλου κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, καθώς και για τη συμβολή του στην επίτευξη των εταιρικών στόχων και την προάσπιση του γενικότερου εταιρικού συμφέροντος.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όμιλος Ηρακλής: Μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του εργοστασίου στο Βόλο

Το έργο αυτό ολοκληρώνει το περιβαλλοντικό επενδυτικό πρόγραμμα 2017-2020, συνολικού ύψους 6 εκατ. ευρώ για τη σταδιακή υποκατάσταση των ορυκτών καυσίμων (κάρβουνου και pet coke) στην παραγωγή τσιμέντου στο Εργοστάσιο του Βόλου.