ΓΔ: 912.81 0.40% Τζίρος: 124.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΟΛΘ

Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΟΛΘ Boris Wenzel

Όπως διευκρινίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της ο κ. Wenzel παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, ενώ η παραίτησή του έγινε σήμερα δεκτή από το διοικητικό συμβούλιο.

Την παραίτησή του αναπληρωτή προέδρου του διοικητικού του συμβουλίου, κ. Boris Wenzel, για προσωπικούς λόγους δημοσιοποίησε μέσω χρηματιστηριακής του ανακοίνωσης ο ΟΛΘ. 

Σε αυτήν τονίζει: «η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» ανακοινώνει ότι σήμερα ενημερώθηκε για την πρόθεση παραίτησης από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του κ. Boris Wenzel, Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ., μη εκτελεστικού μέλους, για προσωπικούς λόγους.

Το Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε. στην σημερινή του συνεδρίαση της 25/1/2021, έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Wenzel και τον ευχαρίστησε θερμά για την συνδρομή του στην πορεία της ΟΛΘ A.E.».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Το 68,88% κατέχει πλέον η Belterra μετά τη δημόσια πρόταση

Κατά τη διάρκεια της περιόδου Αποδοχής, 58 μέτοχοι αποδέχθηκαν νόμιμα και έγκυρα τη Δημόσια Πρόταση, προσφέροντας συνολικά 189.447 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν το 1,88% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Kαλεί ενδιαφερόμενους για αξιοποίηση υφιστάμενων εγκαταστάσεων

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, κοινοπραξίες, συμπράξεις και ενώσεις οικονομικών φορέων, ενώ οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που θα κατατεθούν θα έχουν μη δεσμευτικό χαρακτήρα.