ΓΔ: 873.84 0.08% Τζίρος: 7.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:24:34 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: SOOC

Στις 2 Φεβρουαρίου η διαγραφή των μετοχών της εταιρείας Axon από το ΧΑ

Η εταιρεία βρίσκεται υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης και οι μέτοχοί της θα πρέπει να απευθυνθούν στην ειδική διαχειρίστρια που έχει οριστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Την τελική διαγραφή των μετοχών της στις 2 Φεβρουαρίου από το Χρηματιστήριο Αθηνών, γνωστοποίησε η εταιρεία Axon με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Σε αυτήν υπογραμμίζει ότι: «η τελούσα υπό ειδική διαχείριση Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «AXON ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «η Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 14.01.2021 απόφασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και κατ’ εφαρμογή των παρ. 2 (α) και 3 (α) του άρθρου 2.6.12. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 οι μετοχές της Εταιρείας διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Αρμόδια για την εξυπηρέτηση των μετόχων της Εταιρίας και για κάθε πληροφορία που αφορά την ενάσκηση των δικαιωμάτων τους είναι η διορισθείσα δυνάμει της υπ' αρ. 1035/15.04.2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών Ειδική Διαχειρίστρια της Εταιρίας, Σοφία Αμμανατίδου, λογίστρια Α’ Τάξης, με Άδεια Διαχειριστή Αφερεγγυότητας Α’ Βαθμίδας και αριθμ. Μητρώου 6, κάτοικος Θεσσαλονίκης, οδός Βιζύης αριθμ. 20 και Δαρδανελίων αριθμ. 51 (email: [email protected])».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΑΔ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για αξιοποίηση ακινήτου της

Πρόκειται για δημόσιο ακίνητο στην παραλία Ίμερου, στο νομό Ροδόπης και στόχος είναι η αξιοποίησή του μέχω διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωσή του, τμηματικά ή εξ ολοκλήρου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Νέα πρόστιμα 2,5 εκατ. για την υπόθεση Folli Follie

Επιβολή προστίμου ύψους 2,5 εκατ. ευρώ σε 16 φυσικά πρόσωπα της Folli Follie για παραβάσεις της απαγόρευσης χειραγώγησης της αγοράς και των διατάξεων περί εταιρικής διακυβέρνησης αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.